Sarah Jessica Parker sluit een terugkeer van Kim Cattrall in ‘And Just Like That…’ uit

Slecht nieuws voor alle fans van Sex and The City en de reboot And Just Like That…. Ondanks een knipoog naar Samantha, het personage van Kim Cattrall, in de laatste aflevering van de spin-off, laat actrice Sarah Jessica Parker in een interview met Variety nu weten dat een terugkeer van het personage en de actrice er niet inzit. Ook showrunner Michael Patrick King bevestigt dat nieuws.

Kim Cattrall zal niet meer terugkeren als Samantha. Dat hebben actrice Sarah Jessica Parker en showrunner Michael Patrick King bekendgemaakt in een interview. In And Just Like That… werd al duidelijk dat het personage van Cattrall niet meer in de buurt van de andere drie Sex and the City-vrouwen woonde, en daar komt dus ook geen verandering in.

Ruzie

De grootste reden waarom Kim Cattrall niet terug te zien was in de Sex and the City-reboot is haar ruzie met actrice Sarah Jessica Parker. De twee hebben doorheen de jaren al heel wat over elkaar gezegd en geschreven in verschillende media. En dat is iets wat ze elkaar blijkbaar nog steeds niet kunnen vergeven. Het Nederlandse tijdschrift Veronica maakte zelfs een tijdlijn van hun ruzies.

In eerste instantie hoopte de productie nog op een terugkeer van Cattrall in een eventueel tweede seizoen, en werd daar ook naartoe gewerkt tijdens het eerste seizoen. Op het einde stuurde Parkers personage Carrie zelfs een berichtje naar Samantha, die ondertussen in Londen woonde, met de vraag of ze wou afspreken voor een cocktail. Alles ligt dus open voor een comeback van Samantha, maar die lijkt er niet te komen.

Te veel gebeurd

Zowel Sarah Jessica Parker als de showrunner van And Just Like That…, Michael Patrick King, laten nu weten dat de kans bijna onbestaande is dat Kim Cattrall nog te zien zal zijn in de reeks. “Er is teveel publieke geschiedenis tussen ons. Zij heeft heel veel gevoelens gedeeld met de wereld, en dat kwam soms hard aan”, vertelde Parker in het interview met Variety.

Maar toch is de actrice blij dat het personage Samantha met respect behandeld wordt. “Ze is niet weg, ze is er nog steeds. En daar wordt met zoveel respect mee omgegaan, want ik denk dat we een manier gevonden hebben om haar een mooi verhaal te geven. Dat was nodig voor de fans die zoveel van het personage hielden.”

Ook showrunner King geeft toe dat de kans heel klein is dat de fans haar ooit nog zullen terugzien. “Het is fantastisch om te weten dat het personage er nog steeds is, maar ik heb geen realistische verwachting rond een terugkeer van Kim Cattrall”, klonk het.

And Just Like That… is bij ons te zien op Streamz. Bekijk hier de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY
Meer
Lees meer...