‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’ krijgt officiële trailer

Op vrijdag 10 december 2021 verschijnt de langverwachte reboot van de legendarische reeks Sex and the City: And Just Like That… In die reeks zullen we opnieuw polshoogte nemen bij de meest fashionable vriendinnen van New York City.

Volgende week vrijdag is het eindelijk zover. Dan verschijnt de eerste aflevering van And Just Like That…, de reboot van Sex and the City. In de officiële trailer krijgen we nu te zien wat we mogen verwachten.

And Just Like That…

And Just Like That… speelt zich in het heden af en dus 17 jaar na het einde van de originele reeks. De vier vriendinnen zijn er nu drie geworden. Samantha (Kim Cattrall) is namelijk verhuisd naar Londen en kan dus niet meer samen met haar oude vriendinnen rondlopen in New York. Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) zijn wel nog steeds vriendinnen die ook nog altijd bij elkaar terecht kunnen met hun problemen. En die hebben ze wel degelijk nog steeds. Zo zit Charlotte met twee puberende tieners in huis en heeft Miranda het nog altijd moeilijk met keuzes maken.

In de trailer krijgen we ook te zien dat Carrie en Mr. Big (Chris Noth) nog steeds gelukkig samen zijn. Daarnaast verschijnen ook al enkele nieuwe gezichten in de trailer. Seema (Sarita Choudhury), Nya (Karen Pittman) en Che (Sara Ramírez) zullen de reeks, die in het verleden bekritiseerd werd omdat de cast wit was, meer diversiteit geven.

And Just Like That… is een reeks van HBO Max en zal bij ons op Streamz te bekijken zijn.

Bekijk hier de officiële trailer voor And Just Like That…:

And Just Like That… is bij ons vanaf vrijdag 10 december 2021 te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...