‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’ krijgt trailer en startdatum op Streamz

Carrie Bradshaw en haar vriendinnen Charlotte en Miranda zijn bijna terug! Vanaf 10 december 2021 kan je namelijk iedere week op Streamz kijken naar een nieuwe aflevering van And Just Like That…, de reboot van de iconische reeks Sex and the City.

Meer dan vijftien jaar na het zesde en laatste seizoen van Sex and the City en meer dan tien jaar na de laatste film – Sex and the City 2 – keert de succesvolle reeks nog dit jaar eindelijk terug. De geruchten over zo’n reboot bestaan al meerdere jaren, maar werden pas recent concreet. Het is streamingdienst HBO Max dat de geliefde personages en hun geliefde New York weer naar het scherm brengt in And Just Like That…. Bij ons zal de reboot te zien zijn op streamingdienst Streamz.

Carrie, Charlotte en Miranda

De makers van And Just Like That… wisten drie van de vier hoofdpersonages te strikken voor hun reeks. Alleen Kim Cattrall (Samantha) ontbreekt door een ruzie met Sarah-Jessica Parker. Zij keert uiteraard wel terug in de rol van Carrie Bradsaw, net als Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda).

Naast deze drie bekende gezichten zijn er ook drie nieuwkomers: Lisa, Nya en Che. Zij moeten het hedendaagse New York en al zijn diversiteit weerspiegelen. Sara Ramirez (Grey’s Anatomy) neemt de rol van Che Diaz voor hun rekening. Die wordt het eerste non-binaire personage uit de franchise. Daarnaast zullen we met Mr. Big, Steve Brady en Harry Goldenblatt sowieso nog enkele vertrouwde gezichten zien.

Streamz

De eerste aflevering van And Just Like That… verschijnt in de Verenigde Staten op 9 december op HBO Max. In België is de serie een dag later – vanaf vrijdag 10 december – wekelijks te zien via Streamz.

Meer
Lees meer...