‘Sex and the City’-reboot krijgt eerste foto

De opnames voor de Sex and the City-reboot zijn van start gegaan. Om dat te vieren hebben de drie actrices die de hoofdrol spelen in de reeks een eerste foto gedeeld vanop de set. Daarop lopen ze, net zoals ze dat jaren geleden deden, opnieuw door de straten van New York.

HBO komt binnenkort met And Just Like That… In die reeks zullen we te zien krijgen hoe het nu nog gaat met de personages uit de razend populaire reeks Sex and the City. Daarbij zullen we heel wat van de originele personages uit de reeks terugzien. En nu krijgen we voor de eerste keer te zien hoe ze er nu, zo’n 20 jaar later, uitzien.

Eerste foto

Op de eerste foto van de nieuwe reeks zijn de drie (ja, drie en niet langer vier) vriendinnen te zien terwijl ze paraderen door de straten van New York. Hoewel Samantha (Kim Cattrall) er dus niet meer bij is, ziet het er nog steeds bijna net hetzelfde uit als toen.

De drie vriendinnen stralen nog steeds in hun meest stijlvolle outfits. Al zien die er nu misschien ook een beetje volwassener uit. De foto werd gedeeld door de drie actrices. Sarah Jessica Parker (Carrie) schreef enkel “And Just Like That, X SJ”, waarbij ze ook credit gaf aan fotograaf Craig Blankenhorn. Cynthia Nixon (Miranda) zei dan weer: “And Just Like That was het de eerste opnamedag”. Kristin Davis (Charlotte) tot slot hield het op “And Just Like That zijn we terug!”

Bekijk hier de eerste foto van And Just Like That… op Instagram:

Nieuwe en oude personages

De drie hoofdrolspeelsters keren dus terug, zonder Samantha (Kim Cattrall). Daarnaast zullen ook de partners van de drie vriendinnen terugkeren. Zowel David Eigenberg als keren terug voor hun rollen als Steve Brady en Harry Goldenblatt, de echtgenoten van respectievelijk Miranda en Charlotte. Over Mr. Big (Chris Noth), de grote liefde van Carrie, was het lang onduidelijk of hij zou terugkeren. Maar recent kregen we de bevestiging dat hij wel degelijk te zien zal zijn in de reboot.

Verder vervoegen ook heel wat nieuwe personages de cast. Sarah Jessica Parker die de reeks ook producet, liet eerder al weten dat er in de reboot meer ruimte zal zijn voor diversiteit. Zo was al bekend dat er drie nieuwe zwarte personages aan de reeks werden toegevoegd en zal de Mexicaans-Amerikaanse non-binaire acteur Sara Ramirez in de reeks te zien zijn als een non-binair personage.

De originele reeks kreeg heel wat kritiek over het gebrek aan diversiteit en de bijna uitsluitend blanke cast. Daarom willen de makers het in de reboot beter doen en dat gaat dus verder dan diversiteit in etniciteit. “We willen geen verhaal vertellen met allemaal witte schrijvers en een witte cast, want dat is niet hoe New York er nu uitziet.”

Meer
Lees meer...