‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’ verschijnt nog dit jaar op Streamz

Het aftellen kan beginnen voor fans van Sex and the City want de reboot And Just Like That… zal nog dit jaar beschikbaar zijn op HBO Max. Een exacte datum is er nog niet, maar we weten nu al wel dat de reeks in december zal verschijnen op de Amerikaanse streamingdienst en ook bij ons te zien zal zijn via Streamz.

De eerste geruchten over een reboot van Sex and the City dateren al van 2019. Maar pas begin 2021 werden ze concreet. De afgelopen maanden werd de reeks ingeblikt en nu weten we ook wanneer hij zal verschijnen.

And Just Like That…

In een nieuwe teaser van HBO Max komen we te weten dat And Just Like That… in december zal verschijnen. In de teaser krijgen we ook nieuwe beelden te zien vanop de set van de minireeks. We zien de nu drie beste vriendinnen Carrie (Sarah-Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) in de straten van New York. Samantha is er niet meer bij. Actrice Kim Cattrall zit in een conflict met Sarah-Jessica Parker waardoor ze het niet zag zitten om mee te werken aan de reboot. Haar afwezigheid zal verklaard worden doordat ook in het echte leven niet alle vriendschappen bewaard blijven.

Maar afgezien van de verloren vriendschap, wordt al snel duidelijk dat hun leven er eigenlijk nog best hetzelfde uitziet als al die jaren geleden. Zo zien we de dames in de meest glamoureuze outfits terwijl ze shoppen, samen gaan brunchen of de hond uitlaten. Het is hoofdrolspeelster en producente Sarah-Jessica Parker zelf die aankondigt dat de reeks in december te vinden zal zijn op HBO Max.

And Just Like That… zal bij ons te bekijken zijn via de streamingdienst Streamz. Ook daar zal de serie in december beschikbaar zijn op exact hetzelfde moment als in de VS.

Bekijk hier de nieuwe aankondiging van And Just Like That…:

Meer
Lees meer...