Eerste beelden van ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’ tonen hoe het gaat tussen Carrie en Mr. Big

HBO Max heeft de eerste (heel korte) beelden vrijgegeven van And Just Like That…, de revival van Sex and the City. In die teaser zien we hoe alles duidelijk nog steeds koek en ei is tussen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) en Mr. Big (Chris Noth).

HBO Max maakte gebruik van de 73e Primetime Emmy Awards van afgelopen zondag om een korte trailer te delen waarop we glimp kunnen opvangen van alles series en films die de streamingdienst dit najaar gaat lanceren. Naast onder andere nooit eerder vertoonde beelden van Succession, Curb Your Enthusiasm, Euphoria, Gossip Girl en Peacemaker, krijgen we ook enkele seconden te zoen uit And Just Like That….

Mr. Big

In de korte clip zien we eerste hoe Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) volledig uitgedost samen een evenement bijwonen. Daarna volgt nog een kort beeld van Carrie die in de keuken staat te knuffelen en kussen met haar Mr. Big.

Dat Chris Noth zou te zien zijn in de revival van Sex and The City was eerder al bekend, maar tot nu toe was het wel nog niet geweten of zijn huwelijk met Carrie al die jaren had standgehouden. Deze korte teaser van HBO Max bevestigt nu dat de twee alleszins aan het begin van de nieuwe reeks nog samen zijn.

Geen Kim Cattrall

Van Kim Cattrall is in de clip uiteraard geen sprake. Zij gaf eerder aan niet meer te willen spelen in And Just Like That… nadat de relatie met haar vroegere collega’s al enkele jaren vertroebeld is. De reboot zal het dus moeten doen zonder Samantha Jones.

Meer
Lees meer...