‘Succession’ lost trailer voor derde seizoen waarin de familiebanden op de proef gesteld worden

Dit najaar keert Succession terug voor een derde seizoen. De opnames voor dat seizoen moesten door de coronacrisis uitgesteld worden, maar lijken nu recent afgerond te zijn. HBO Max loste namelijk een eerste teaser trailer. Daarin zien we hoe de familiebanden in de familie Roy nog meer dan ooit op de proef worden gesteld.

Iets meer dan drie jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier kinderen Connor (Alan Ruck), Kendall (Jeremy Strong), Roman (Kieran Culkin) en Shiv (Sarah Snook). De reeks van HBO was meteen een gigantisch succes en kreeg overal lovende kritieken.

Ook het tweede seizoen van Succession één jaar later werd zeer goed onthaald. In april 2020 zou normaal begonnen zijn met de opnames voor het derde seizoen. De coronacrisis gooide ook hier echter roet in het eten. Alles kwam on hold te staan en zou uiteindelijk pas eind vorig jaar hervat worden toen de opnames begonnen in New York. In mei van dit jaar trok het gezelschap dan naar Richmond in de staat Virginia in de Verenigde Staten en een maand later werden de opnames afgerond in Italië.

Eerste beelden

Het geduld van de fans van Succession is het afgelopen jaar dus zwaar op de proef gesteld, maar nu is er eindelijk goed nieuws. HBO deelde namelijk zojuist de eerste beelden van seizoen drie. Daarin zien we hoe de kinderen zich voorbereiden op een oorlog tegen hun vader Logan. De vraag is echter of zij kunnen blijven samenwerken.

Naast de vertrouwde cast zullen in het derde seizoen van Succession ook Adrien Brody en Alexander Skarsgård hun opwachting maken. Wanneer dat seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend, maar er wordt gemikt op dit najaar.

Bekijk de trailer van Succession seizoen 3

Meer
Lees meer...