Left Right
scrollTop top

Alexander Skargård en Adrien Brody in nieuw seizoen van ‘Succession’


Adrien Brody
© Adrien Brody – Bron: Isopix

Acteurs Alexander Skargård en Adrien Brody vervoegen de cast van Succession in seizoen drie. De opnames van de HBO-reeks zijn ondertussen begonnen. Bij ons zal je de serie kunnen zien op Streamz.

Alexander Skargård (True Blood, Big Little Lies) zal in Succession de rol spelen van Lukas Matsson. Matsson is een succesvolle techondernemer die een cruciale rol zal spelen in de strijd om het familiebedrijf Waystar. Adrien Brody vertolkt er Joash Aaronson, een miljardair en activist. De acteur was eerder te zien in Midnight in Paris en The Grand Budapest Hotel. In 2003 won hij de Oscar voor Beste Acteur voor The Pianist.

Burgeroorlog binnen het gezin

Succession gaat over de rijke zakenfamilie Roy, die bestaat uit Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier kinderen. Samen beheren ze een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. Logan Roy wordt aan het einde van seizoen 2 in een hinderlaag gelokt door zijn opstandige zoon Kendall (Emmywinnaar Jeremy Strong) en zal aan het begin van seizoen 3 in een gevaarlijke positie starten. Terwijl ze worstelen om familiale, politieke en financiële allianties te sluiten, lopen de spanningen op naarmate een bittere zakelijke strijd dreigt uit te lopen op een burgeroorlog binnen het gezin. Succession won afgelopen jaar een Golden Globe voor beste dramaserie.

Bron: HBO

De reeks wordt gemaakt door Jesse Amstrong. Hij produceert de serie samen met Adam McKay, Frank Rich en Kevin Messick. De cast van de serie bestaat, naast Skarsgård en Brody, nog steeds uit Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck en Rob Yang. De twee eerste seizoenen zijn in België te zien op Streamz en Streamz+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…