‘True Blood’ krijgt reboot van ‘Riverdale’-maker

Er zou een reboot komen van de reeks True Blood. Het script wordt verzorgd door Jami O’Brien en Roberto Aguirre-Sacasa, die verantwoordelijk is voor Riverdale. De reeks zou verschijnen op HBO.

De vampierenreeks True Blood komt mogelijk terug. Er zou namelijk gewerkt worden aan een reboot van de reeks door HBO. Dat hebben bronnen bevestigd aan Variety.

True Blood reboot

Het eerste seizoen van True Blood verscheen in 2008. De serie over een toekomst waarin vampieren samenleven met mensen kreeg zeven seizoenen, waarvan het laatste uitgezonden werd in 2014. True Blood is gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris.

En nu zou de reeks dus opnieuw opgepikt worden door HBO. Voor de reboot zou ook de originele maker en showrunner Alan Ball terugkeren als executive producer. Het script zal verzorgd worden door Riverdale-schrijver Roberto Aguirre-Sacasa en Jami O’Brien die al verantwoordelijk was voor onder andere NOS4A2 en Fear the Walking Dead. Het duo werkte al samen voor de HBO-reeks Big Love in 2011.

Originele cast?

Voorlopig is er nog niet veel geweten over de reboot. HBO heeft het nieuws ook nog niet bevestigd. Veel mensen zouden graag de originele cast zien terugkeren met acteurs als Anna Paquin, Stephen Moyer en Alexander Skarsgård.

Meer
Lees meer...