Left Right
scrollTop top

‘Riverdale’ lost eerste beelden seizoen 5: Archie, Veronica en co op hun ‘prom’


Riverdale Eerste Beelden Seizoen 5
© Riverdale – CW

Op de komst van het vijfde seizoen van Riverdale moeten we nog wachten tot eind januari. Maar om dat wachten aangenamer te maken, lost maker CW af en toe een klein beetje informatie. Deze keer bestaat die uit de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Op die foto’s is te zien hoe Archie, Veronica en hun vrienden er op hun paasbest uitzien en zich amuseren op hun eindejaarsbal.

Het leven in Riverdale ziet er helemaal niet uit als het leven van de gemiddelde middelbare scholier. Maar sommige elementen komen toch overeen. Zo zijn Archie, Veronica, Jughead, Betty en hun vrienden ook maar ‘gewone’ jongeren uit het laatste jaar middelbaar die dat stuk van hun leven binnenkort afsluiten.

Middelbaar afsluiten

Naar goede Amerikaanse gewoonte, gebeurt dat met een groots eindejaarsbal (prom). Normaal gezien zou dat feest op het einde van het vierde seizoen van Riverdale te zien zijn. Maar door de coronacrisis zijn de opnames afgelopen lente stilgelegd. Maker CW heeft dan maar beslist om meteen aan de slag te gaan met seizoen 5 eens de opnames konden hervat worden.

Door de verandering zal het vijfde seizoen van de dramareeks beginnen met het eindejaarsfeest van het jaar van Archie (KJ Apa). Daarna zullen we ook nog te zien krijgen hoe de groep afstudeert. Traditiegetrouw trekken Amerikaanse jongeren dan naar alle uithoeken van het land om te studeren. Maar over die tijd zal Riverdale niet vertellen.

Tijdssprong

Na het afstuderen van de welbekende groep jongeren, volgt namelijk een heuse tijdssprong. Het zou gaan om een sprong van maar liefst zeven jaar. Dat heeft actrice Lili Reinhart (Betty in Riverdale) afgelopen zomer al verteld tijdens interview met Jimmy Fallon.

Na die zeven jaar zouden alle personages hun weg teruggevonden hebben naar Riverdale. Wat ze dan zullen meemaken, krijgen we pas eind januari te zien. Riverdale verschijnt namelijk op 20 januari op de Amerikaanse televisie. Gewoonlijk verschijnen de nieuwe afleveringen een dag later al op Netflix.

De eerste beelden van Riverdale seizoen 5 (via TVLine):

Riverdale Prom
Riverdale Prom – CW (via TVLine)
Riverdale Prom
Riverdale Prom – CW (via TVLine)
Riverdale Prom
Riverdale Prom – CW (via TVLine)
Riverdale Prom
Riverdale Prom – CW (via TVLine)
Riverdale Prom
Riverdale Prom – CW (via TVLine)

Het vijfde seizoen van Riverdale verschijnt (waarschijnlijk) vanaf 21 januari op Netflix. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…