Left Right
scrollTop top

‘Riverdale’ lost poster seizoen 5: wie keert terug als zombie?


Riverdale Seizoen 5
© Riverdale – The CW

Het vijfde seizoen van Riverdale komt eraan. Dat seizoen verschijnt eind januari, en maker Roberto Aguirre-Sacasa lost af en toe nieuwe informatie. Da’s nu ook gebeurd. Hij deelde een poster via sociale media, waarop een hand te zien is dat uit Sweetwater River komt. Zit er een zombieverhaallijn aan te komen?

Binnenkort zullen we te zien krijgen hoe het gaat met de personages uit Riverdale. Wat er precies te gebeuren staat, kunnen we pas ontdekken vanaf eind januari. Maar gelukkig is er nog Riverdale-maker Roberto Aguirre-Sacasa die met informatie komt.

Zombies?

Hij deelt namelijk af en toe wat nieuws over het vijfde seizoen van de enorm populaire jongerenreeks. Dat heeft ie nu weer gedaan. Aguirre-Sacasa deelde een poster voor het vijfde Riverdale-seizoen op Twitter. En uit die poster kunnen we afleiden dat er in de reeks wel eens zombies zullen kunnen verschijnen.

Emoji’s

Op de poster is een hand te zien, dat uit Sweetwater River steekt. Boven de afbeelding deelde Aguirre-Sacasa de cryptische beschrijving “Niets blijft voor altijd begraven”, gevolgd door een hele reeks emoji’s. Daar kan je weinig concreets uit afleiden, maar er verschijnen wel enkele interessante emoji’s. Het gaat onder andere om een (verlovings?)-ring, een gebroken hart en een boot.

De eerste vier seizoenen van Riverdale uitgekeken en op zoek naar iets nieuws? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…