‘Scheire en de Schepping’: Deze panelleden zie je deze week

Deze week is het alweer tijd voor de zesde aflevering van Scheire en de Schepping op Play4. Daarin krijgt presentator Lieven Scheire opnieuw bezoek van vier interessante gasten. Daarbij keert Jelle De Beule nog eens terug en zien we ook fan favorite Anthony Nti plaatsnemen aan tafel.

Het is ondertussen al meer dan tien jaar geleden dat Scheire en de Schepping voor het eerst te zien was op Play4. Drie jaar na het voorlopig laatste seizoen keerde Scheire en de Schepping eind vorige maand terug.

Ondertussen zijn er in de eerste vijf afleveringen al heel wat gezichten de revue gepasseerd. Zo was er enkele weken geleden een reünie van Nonkels en deden ook heel wat minder bekende namen hun intrede. Deze week ontvangt Lieven alvast opnieuw heel wat populaire gasten.

Van Londen tot Botswana

Waarom heeft een koe in Botswana ogen op haar gat? Hoe kan je typen op je smartphone zonder handen? En waarom wordt de Westminster Bridge in Londen een beetje obsceen om één uur in de namiddag? Het zijn vragen die Lievens panelleden morgen voorgeschoteld zullen krijgen in een nieuwe aflevering.

Hoe de kandidaten in de studio en de kijker antwoord zullen krijgen op die vragen, valt af te wachten. Maar vanuit het panel kunnen we alvast heel wat opvallende reacties verwachten.

Populair panel

Deze week nemen namelijk Jelle De Beule en Xander De Rycke alvast plaats aan de desk. Zij zijn op dit moment samen op tour met een liveversie van de podcast Mosselen om Half Twee. Daarnaast is ook actrice Laura De Geest van de partij. Zij is vooral bekend van de reeks Roomies. Ook regisseur Anthony Nti doet opnieuw zijn intrede. Hij was enkele jaren geleden een van de revelaties in De Slimste Mens ter Wereld.

Scheire en de Schepping is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...