‘Scheire en de Schepping’: Deze vier panelleden zie je in de tweede aflevering

Sinds vorige week is op Play4 het nieuwe seizoen van Scheire en de Schepping te zien. Daarin ontvangt presentator Lieven Scheire elke week opnieuw vier gasten waarmee hij nieuwe technische snufjes en wetenschappelijke vondsten bespreekt. Deze week krijgt hij bezoek van twee aanstormende talenten.

Het is ondertussen al meer dan tien jaar geleden dat Scheire en de Schepping voor het eerst te zien was op Play4. Drie jaar na het voorlopig laatste seizoen keerde Scheire en de Schepping vorige week dus terug.

Aan het decor en programma is weinig veranderd, maar de kijker moest dit seizoen wel afscheid nemen van eenmansorkest Stan Lee Cole. Dit seizoen voorziet Die Verdammte Spielerei de muziek.

Nieuw talent

Eerder maakte Play4 bekend welke namen we al mochten verwachten. Daarbij zaten enkele bekende gezichten, waarvan we vorige week al William Boeva en Jonas Geirnaert te zien kregen. In de aflevering van deze week is er vooral plaats voor nieuw talent. Naast comedians Lukas Lelie en Dena Vahdani, zullen ook Roosje Pertz en Fuad Hassen plaatsnemen in het panel.

Die laatste twee zijn bij het grote publiek nog niet bekend, maar toch hebben ze hun strepen in de comedywereld al verdiend. Roosje Pertz is een West-Vlaamse comedian die al in het voorprogramma van heel wat bekende comedians stond. Daarnaast heeft ze ook haar eigen podcast: KiloCast.

Fuad Hassen is dan weer een Nederlandse comedian die al zijn eigen wekelijkse item bij Is er een dokter in de zaal had én ook al te zien was in De Avondshow met Arjen Lubach. Daarnaast speelde hij ook al een paar eigen comedyshows. Daar staan imitaties en interacties vaak centraal.

Scheire en de Schepping is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...