Het script van ‘The Purge 6’ is af

The Forever Purge, was de vijfde en de zogezegde laatste film van de serie, maar niets is minder waar aangezien The Purge 6 in de maak is. Het script is officieel klaar en personage Leo Barnes, gespeeld door Frank Grillo, zal centraal staan. Daarnaast komen onderwerpen zoals seksualiteit en religie aan bod.

De succesvolle horrorfilmfranchise The Purge krijgt een laatste film. De serie begon in 2013 en heeft in totaal al vijf films en één tv show. The Forever Purge werd als de laatste film aangekondigd, maar het vervolg The Purge 6 is een feit. Deze film wordt het einde van de serie en wordt, net zoals de vorige films, door James DeMonaco geregisseerd. Er zijn nog niet veel updates gegeven, zo weten we bijvoorbeeld nog niet wat de officiële naam van de film wordt, en zijn we ook niet altijd even zeker of de film wel doorgaat.

Nieuw Amerika

Het script is helemaal klaar en James DeMonaco geeft toe dat de film een nieuw Amerika binnentreedt nadat het in The Forever Purge was ingestort. Amerika werd na de instorting in verschillende Staten ingedeeld op basis van seksualiteit, religie en ideologie. DeMonaco sprak over hoe de staat van Amerika in de films een overdreven versie is van de verdeelde aard van het land in het huidige politieke landschap. Het verhaal staat ook centraal rond het personage Leo Barnes, dat door Frank Grillo wordt gespeeld.

Budget

De vorige films van The Purge-franchise waren low budget, maar konden toch kaskrakers worden. Universal maakt zich nu zorgen over het budget nadat ze het script in handen hebben gekregen. Omdat de film nu over het hele land gaat, en de schaal waarschijnlijk veel groter gaat zijn, ligt het budget hoger dan bij de vorige films. DeMonaco is er wel zeker van dat als de film doorgaat het veel groter en epischer wordt.

Meer
Lees meer...