‘Selling Sunset’ seizoen 4 komt eraan: inclusief zwangere Christine Quinn?

Selling Sunset krijgt binnenkort een vierde seizoen op Netflix. Een officiële releasedatum daarvoor is nog niet bekend, maar verschillende bronnen bronnen spreken over “binnenkort”. Ondertussen is ook bekend dat Christine Quinn in verwachting is van haar eerste kindje. Of de geboorte van het kleintje deel zal uitmaken van Selling Sunset, is niet echt waarschijnlijk.

Selling Sunset-ster Christine Quinn in zwanger van haar eerste kindje. Dat heeft de 31-jarige Amerikaanse laten weten tijdens een interview met PEOPLE. “Ik ben helemaal klaar voor dit volgende hoofdstuk en kan niet wachten om een moeder te zijn!”

Sprookjeshuwelijk

Christine Quinn trouwde in december 2019 met de steenrijke ondernemer Christian Richard. Hun huwelijksfeest was prominent aanwezig in het derde seizoen van Selling Sunset. Quin was helemaal over the top zichzelf. Ze liet alle gasten in het wit komen en liep zelf naar het altaar in een zwarte trouwjurk.

Nachtuil

De ongeboren baby is volgens Christine Quinn een “nachtuil, zoals ik”. Het kindje “beweegt vooral ’s nachts”, vertelde ze nog tijdens het interview met PEOPLE. Waar ze niet zonder kan tijdens haar zwangerschap? “Vers fruit, pizza met ranch (en niet zomaar pizza, het moét Pizza Hut-pizza zijn!) en een massa Dr. Pepper!”

Selling Sunset seizoen 4

Christine Quinn deelde het interview met PEOPLE via haar Instagram Stories. Daarna deelde ze een bericht van Fabulous Magazine. Da’s een soort bijlage bij de Britse tabloid The Sun. Fabulous deelde een foto van Selling Sunset-sterren Mary, Chrishell, Christine en Heather met hun mond vol tanden.

De collage kreeg een veelzeggend bijschrift. “We hebben GOED nieuws! Selling Sunset keert HEEL BINNENKORT terug naar Netflix met seizoen 4!” Wanneer we precies te zien zullen krijgen hoe het er in The Oppenheim Group aan toe gaat, heeft Netflix nog niet laten weten.

De eerste drie seizoenen van Selling Sunset zijn terug te vinden op Netflix. Het gat vullen tot seizoen 4 verschijnt? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...