‘Selling Sunset’-Amanza verdedigt Davina: “Ze heeft een hart van goud!”

Selling Sunset Davina Amanza
Selling Sunset

Selling Sunset is een pracht van een realityserie voor iedereen die van gigantische, extreem dure huizen en een goede portie drama houdt. De vrouwen die voor de Oppenheim Group werken, zijn het niet altijd eens, en daardoor ontstaan er nogal wat ruzietjes. En da’s een understatement.

Iedereen die Selling Sunset heeft gezien, weet er zich heel wat drama afspeelt tussen de agenten van de Oppenheim Group. En met heel wat van die ruzies en discussies heeft Davina Potraz iets te maken. Ze was bijvoorbeeld de enige die het niet kunnen vond dat Romain Mary ten huwelijk gevraagd had met een moissanieten ring in plaats van een diamant.

De Franse bakker/model Romain was razend toen hij hoorde wat Davina had gezegd. En toen hij Mary hun huwelijk aan het plannen waren, liet hij plots terloops vallen dat hij weigerde Davina uit te nodigen. Dat zorgde op zijn beurt nog voor heel wat meer drama, zowel tussen de collega’s bij de Oppenheim Group als tussen Mary en Romain.

Davina vs. Chrishell

Davina heeft niet alleen met Mary en Romain ruzie gehad. Ze heeft ook Chrishell (die het binnenkort tegen Carole Baskin opneemt in Dancing With The Stars) onder de bus geduwd nadat ze samen over het aankomende huwelijk hadden gepraat. Toen dat bekend raakte, spande Davina samen met Christine, en schilderden ze Chrishell af als iemand met twee gezichten.

De ruzie tussen de drie raakt niet opgelost, maar gaat wel wat liggen. Tot Chrishells echtgenoot (acteur Justin Hartley) plots de scheiding aanvraagt via een sms’je. De meisjes van de Oppenheim Group scharen zich achter Chrishell, en steunen haar.

Twee kanten

Maar Davina en Christine doen precies het tegenovergestelde. Op het (sowieso al gigantisch dramatische) trouwfeest van Christine is Chrishell aanwezig. Dat was voor haar een grote stap, aangezien haar eigen huwelijk net op de klippen was gelopen.

De meisjes hadden het daarover, en benadrukten hoe sterk Chrishell wel niet was om zichzelf samen te rapen en naar het trouwfeest van Christine te gaan. En dan begint Davina over het feit dat er altijd twee kanten aan een verhaal zijn. Doei, sfeer!

Verdedigen

Ondanks alles beweert Davina Potraz zelf dat ze helemaal niet zo’n slecht persoon is als ze in Selling Sunset lijkt. En Amanza Smith staat haar daarin bij. “Ik weet dat ze het goed bedoelt”, vertelde ze in een interview met Insider. “Het klopt dat ze soms de ruimte niet zo goed inschat voor ze iets zegt, maar Davina heeft een hart van goud.”

Ook Jason Oppenheim, één van de bazen van Davina, verdedigt haar. Hij noemt haar “misunderstood” in plaats van een slechterik. Oppenheim benadrukt dat hij haar al heel lang in het bedrijf wilde, omdat ze een “heel indrukwekkende en professionele vrouw” is.

Alle afleveringen van Selling Sunset zijn terug te vinden op Netflix. Klaar met bingen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen