Sellpy, de online tweedehandswinkel van H&M, lanceert in België

De Zweedse online tweedehandswinkel Sellpy is nu ook beschikbaar in België. De online shop met H&M als meerderheidsaandeelhouder lanceert vandaag in 20 extra Europese landen met een nieuwe website.

De tweedehandswebsite Sellpy is in Zweden al sinds 2014 actief. Een jaar sloot het een partnerschap af met modegigant H&M. Toch duurde het nog tot vorig jaar voor Sellpy uitbreidde. Toen lanceerde de website met succes in Duitsland. Begin dit jaar kwamen daar Nederland en Oostenrijk bij.

20 extra Europese landen

Maandag maakte Sellpy bekend dat het nog eens uitbreid naar 20 extra Europese landen. Het gaat om België, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Kroatië, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Letland, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië en Slovakije. De website kreeg meteen ook een update en is beschikbaar bij sellpy.com.

“We zijn enthousiast over de voortdurende internationale expansie van Sellpy, die we ondersteunen met ons strategisch partnerschap en als hoofdaandeelhouder. We streven er altijd naar om waarde toe te voegen aan onze portfoliobedrijven om hen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities”, laat H&M weten.

Sellpy regelt volledig proces

Om de uitbreiden vlot te laten verlopen, zal Sellpy gebruik maken van de wereldwijde toeleveringsketen van H&M Group via hun magazijn in Poznań in Polen. Sellpy regelt op die manier heel het proces, van het ophalen van de tweedehandskleren tot het fotograferen, online te koop zetten en opnieuw verzenden naar de nieuwe eigenaars. Vanaf 100 euro moet je bovendien geen verzendingskosten betalen op je bestelling.

Meer
Lees meer...