‘Sex Education’-acteur Asa Butterfield komt naar Facts in Gent

Groot nieuws voor de fans, want acteur Asa Butterfield komt tijdens het weekend van 4 en 5 april naar Facts in de Flanders Expo in Gent. De Britse acteur staat vooral bekend om zijn rol als Otis in de Netflix-serie Sex Education, maar heeft daarnaast nog grote rollen op zijn cv staan.

Tijdens het eerste weekend van april is het weer tijd voor FACTS, de grootste comic con van België. Een weekend vol cosplay, stripfiguren, en ontmoetingen met je favoriete acteurs. Naast actrice Rebecca Mader, bekend uit Once Upon A Time, is nu ook acteur Asa Butterfield aan het lijstje toegevoegd.

Grote naam

Facebook

De laatste twee jaar is Butterfield wereldwijd bekend door zijn rol als Otis Milburn in de razend populaire reeks Sex Education, maar de 22-jarige acteur was daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Zo speelde hij onder andere de rol van kleine Bruno in de hartverscheurende film The Boy in the Striped Pajamas en Hugo in de gelijknamige film van Martin Scorsese. Daarnaast had hij ook nog rollen in films als Nanny McPhee and the Big Bang en Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Een grote naam dus.

Gigantisch populair

Met de komst van Asa Butterfield doet FACTS een goede zaak, want na de bekendmaking regende het positieve reacties op hun Facebook-pagina. Dat is niet verrassend, want Sex Education is de vierde best bekeken Netflix-serie van België. De acteur is het hele weekend beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningen en grote Q&A’s. Tickets zijn nog niet beschikbaar.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...