Sidney en Demi van ‘Temptation Island’ zijn niet langer een koppel

Demi Sidney Temptation Island
VIJF

Temptation Island is een koppel armer. Sidney en Demi, het fitnesskoppel dat te zien was in het laatste seizoen van de realityshow, hebben een punt gezet achter hun relatie. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk, maar iedereen lijkt wel de kant van Demi te kiezen.

De “saaiste editie van Temptation Island ooit” heeft er uiteindelijk dan toch voor gezorgd dat ondertussen drie van de vier deelnemende koppels uit elkaar zijn. Morgan en Rodanya zetten al snel na het programma een punt achter hun relatie (maar ze verwachten wel een kind samen). Laura en Roger hadden een tijdje een aan-uit-relatie, maar die kwam onlangs ook definitief tot een einde. En nu is het ook voor koppel drie over en uit.

Sidney en Demi

Sidney Demi gif
VIJF

Hoewel zowel Sidney als Demi trouw bleven aan elkaar op Temptation Island, werden er wel dingen gezegd die in het verkeerde keelgat schoten. Zo verkondigde Sidney voor heel Vlaanderen en Nederland dat hij de kostwinner is binnen hun relatie en dat hij Demi van een nieuwe garderobe voorzag voor Temptation Island. Verder vond hij het ook nodig om op te scheppen over zijn tientallen sekspartners. Genoeg om Demi ook aan het twijfelen te zetten.

Zo liet ze op een van de laatste dagen op Temptation Island weten dat ze eigenlijk niet zoveel zin had in de re√ľnie met Sidney. Nadien werd wel duidelijk dat de twee nog steeds een koppel vormden. En enkele maanden lang ging dat goed. Tot nu.

Demi en Sidney Instagram
Instagram demirutting

Uit elkaar

Het nieuws kwam van Demi zelf. Zij liet op haar Instagram Story weten dat ze niet langer een koppel vormt met Sidney. Wat de precieze reden is achter de breuk is nog niet duidelijk, maar Demi laat wel weten dat “hete hele verhaal nog wel uitkomt”. Er is dus duidelijk wel wat meer aan de hand, waar Demi nog niet verder op in wilde gaan.

Ondertussen hebben er ook al heel wat andere deelnemers van Temptation Island zich over de breuk uitgesproken. Zo lieten zowel Rodanya als Roger al weten dat ze Demi steunen. Het lijkt er dus op dat Sidney de reden van de breuk is. Misschien heeft hij dus nog een dame toegevoegd aan zijn lange lijst met sekspartners. Maar zoals Demi zegt, zullen we het volledige verhaal nog wel krijgen.

Demi Roger
Instagram rogeroseibonnsu

Gesponsorde artikelen