Morgan van ‘Temptation Island’ reageert voor het eerst op het babynieuws

Rodanya Morgan Temptation Island
VIJF

Rodanya van Temptation Island is zwanger en niet zomaar van de eerste de beste, maar van haar ex Morgan. Hoewel Rodanya al duidelijk heeft gemaakt dat Morgan niets met haar kind te maken zal hebben, heeft Morgan nu toch gereageerd op het babynieuws. En hij lijkt er dan toch te willen zijn voor zijn zoontje.

Je had het waarschijnlijk al wel opgevangen, maar Rodanya van Temptation Island is zwanger. Nadat ze eerst een tijd lang weigerde te vertellen wie de vader was, deed ze het uiteindelijk wel. En wat niemand verwachtte, bleek dan toch waar te zijn: Morgan is de vader van haar kind. Morgan zelf bleef stil over de baby, tot nu. In een video op YouTube geeft hij zijn kant van het verhaal.

“Ja, ik word vader”

In een Q&A op YouTube beantwoordt Morgan de vragen van zijn fans. En daarbij was natuurlijk ook de vraag of hij echt vader wordt. Morgan bevestigt dat nieuws inderdaad en geeft ons wat meer info over zijn nakende vaderschap.

In de eerste plaats is Morgan, in tegenstelling tot wat Rodanya beweerde, blij dat hij vader wordt. “Ik zie het echt als een zegening, een blessing, iets supermooi natuurlijk.” Hij is dus duidelijk wél blij dat hij vader wordt en lijkt er dus toch voor het kindje te willen zijn. “Er zijn verhalen rondgegaan dat ik niets te maken zou willen hebben met de kleine, maar dat is totaal niet waar. Ik moest het wel even laten bezinken, dat wel, want het was onverwachts. Maar het is nooit zo geweest dat ik er niets mee te maken zou willen hebben.”

“Niet gekozen voor een leven in de schijnwerpers”

Daarnaast legt Morgan ook uit waarom hij zo lang zweeg over het nieuws. “De kleine heeft daar niet voor gekozen. Het is wel een levend kindje straks, dat niet heeft gekozen om overdonderd te worden met meningen en speculaties van mensen. Daarom houd ik dat liever buiten de sociale media.”

“Rodanya en ik zijn in de schijnwerpers gekomen, maar een klein kindje kiest daar niet voor en daarom vind ik dat dat soort dingen niet op sociale media besproken hoeven te worden.” Toch beseft hij dat z’n volgers een woordje uitleg verdienden. “Aan de andere kant zijn Rodanya en ik nu eenmaal bekend nu en dan krijg je dat. Dan moet je er misschien wel iets over zeggen. Dus bij deze doe ik dat ook.” Rodanya heeft voorlopig nog niet gereageerd op de video, maar zij zal er ongetwijfeld wel iets over te zeggen hebben.

Gesponsorde artikelen