‘Temptation Island’-Morgan is wél de vader van het ongeboren kind van Rodanya

Rodanya Morgan
VIJF

Rodanya van Temptation Island maakte onlangs haar zwangerschap bekend. Daarbij wilde ze niet zeggen wie de vader was van haar nog ongeboren kind. In een video liet ze daarna wel weten dat het alvast geen verleider van Temptation Island is. Maar nu blijkt dat de vader niemand minder is dan Morgan, Rodanya’s ex.

Temptation Island eindigde in een rollercoaster voor Rodanya en Morgan. Ze gingen eerst als koppel naar huis, maar bij de opnames van de reünie-aflevering werd Morgan geconfronteerd met het overspel van zijn vriendin. Dat betekende dan wel het einde van hun relatie. Maar nu is Rodanya zwanger van Morgan.

Papa Morgan

In een nieuwe video geeft Rodanya eindelijk antwoord op de vraag die iedereen stelde. Wie is de vader van haar ongeboren kind? Wel, raar maar waar, het is Morgan. De publieke ex van Rodanya.

In haar video legt Rodanya uit dat ze Morgan na Temptation Island nog een paar keer gezien heeft. Van het één kwam het ander en nu is Rodanya zwanger, maar ze is niet in een relatie met Morgan. Hij heeft ook nog niet laten weten of hij een vader wil zijn voor zijn kind. Maar in de video maakt Rodanya duidelijk dat ze haar kind alleen zal opvoeden. “Het is klaar. Hij heeft niet met die woorden gezegd dat hij er niets mee te maken wil hebben, maar ik maak deze keuze.” Het kindje zal wel genoeg liefde krijgen, zo stelt Rodanya, zowel van haar als van haar familie.

Gesponsorde artikelen