‘Simone Biles Rising’ deel 2 verschijnt in oktober op Netflix

In juli verscheen het eerste deel van Simone Biles Rising op Netflix. Daarin kregen we te zien hoe de Amerikaanse gymnaste zich voorbereidde op haar deelname aan de Olympische Spelen in Parijs. We wisten toen al dat er ook nog een tweede deel zou volgen en dat heeft nu een releasedatum gekregen.

Simone Biles heeft er opnieuw succesvolle Spelen op zitten. Ze ging naar huis met drie gouden medailles en een zilveren. Tijdens de Olympische Spelen in Parijs werd Simone Biles gevolgd door Netflix, waardoor we binnenkort kunnen zien hoe de gymnaste haar tijd in Parijs beleefde.

Simone Biles Rising deel 2

In juli, net voor de start van de Olympische Spelen, verschenen de eerste twee afleveringen van Simone Biles Rising op Netflix. De docureeks volgde de Amerikaanse gymnaste Simone Biles tijdens de voorbereidingen op de Spelen. Het waren belangrijke Spelen voor Biles, die tijdens de vorige Spelen in Tokyo moest opgeven door problemen met haar mentale gezondheid.

De volgende twee afleveringen van Simone Biles Rising zullen vanaf vrijdag 25 oktober te vinden zijn op Netflix. Deze afleveringen zullen ons meenemen naar de selectiewedstrijden voor het olympische turnteam van de Verenigde Staten en uiteraard ook naar de Olympische Spelen in Parijs. Door haar vier medailles die ze daar in ontvangst mocht nemen (drie gouden en één zilveren) is Simone Biles nu de op één na “meest gedecoreerde” gymnaste uit de geschiedenis van de sport. Ze moet deze plaats wel nog delen met de Tsjechische Věra Čáslavská, die net zoals haar zeven gouden medailles won op de Olympische Spelen. Larisa Semyonovna Latynina, die uitkwam voor de Sovjetunie, doet wel nog steeds beter met negen gouden medailles.

Bekijk hier de aankondiging van het tweede deel:

Simone Biles Rising deel 2 verschijnt op vrijdag 25 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...