Snake-feestje! De nieuwe Nokia 3310 wordt nog epischer dankzij een kleurenscherm

Snake-feestje! De nieuwe Nokia 3310 wordt nog epischer dankzij een kleurenscherm

Nostalgie- en kwaliteitslovers: we hebben uitstekend nieuws voor jullie! Niet alleen komt de Nokia 3310 terug van nooit helemaal weggeweest (serieus, sommige mensen hun eerste Nokia werkt sowieso nog), maar hij komt terug mét een coole feature: een kleurenscherm. Stel je voor welke zotte Snake-spelletjes je daarmee kan spelen. 

2017 is nu al het beste tech-jaar sinds de uitvinding van de iPhone, want kwaliteit wint altijd en de epische Nokia 3310 komt terug! Deze zondag onthult HDM Global de Nokia voor de volgende generatie, en volgens de Chinese Vtech-website zou er één cruciaal element van de Nokia aangepast zijn. Hij zal sowieso wat lichter en dunner zijn dan het origineel, wat wij persoonlijk een nadeel vinden, maar hij krijgt ook een kleurenscherm en fototoestel!

Het blijft wel een eenvoudige telefoon, hoewel er dus een paar aanpassingen zijn doorgevoerd, blijft de 3310 een ‘domme’ telefoon. De knoppen blijven wel hetzelfde, maar worden een beetje groter, ook het scherm wordt trouwens geüpsized. En je zal ook een kleurtje kunnen kiezen: de nieuwe 3310 komt waarschijnlijk in ’t rood, groen, blauw en geel. Bijna zoals Pokémon.

Prijsgewijs zit het wel goed: de Nokia 3310 zou zo’n 58 euro gaan kosten, niet al te prijzig, maar we onthouden dan ook dat het geen smartphone is. Toch zou je met de nieuwe 3310 beperkt kunnen surfen, dat grotere scherm zou dus snel van pas kunnen komen. Toch blijven wij met één vraag zitten: welk kleurtje krijgt de slang in Snake?

Herinner je je dit nog?

Gesponsorde artikelen