Snapchat lanceert filters voor katten!

Snapchat lanceert filters voor katten!

Snapchat heeft sinds kort filters die niet alleen werken op jouw hoofd, maar ook op dat van je kat. Het gaat momenteel om een beperkt aantal filters, maar wij zijn hier toch al heel blij mee! Bring on the #catfies!

(Crazy) cat ladies aller landen, verenigt u! Want vanaf nu kan je op Snapchat niet alleen zelf poseren met een filter, maar ook je kat kan nu een eenhoorn of een duiveltje worden.

Filters voor katten

Iedereen die een kat in huis heeft, heeft het waarschijnlijk wel al een keertje geprobeerd: een filter op je huisdier plaatsen. Tot nu was dat enkel in een heel uitzonderlijk geval een succes. Maar daar heeft Snapchat nu verandering in gebracht.

Je kan vanaf nu dus speciale filters vinden op Snapchat die specifiek gemaakt zijn voor je kat. Nu kan je dus samen met Minoes of Felix matchy bloemenkroontjes dragen op je selfie, of allebei transformeren in een eenhoorn. De filters die ook werken op katten zijn herkenbaar aan het blauwe pootafdrukje dat erbij staat. Voorlopig zijn er nog geen filters voor honden, maar wij vermoeden dat die ook wel op de planning staan bij Snapchat.

Gesponsorde artikelen