‘Snowpiercer’ seizoen 3 krijgt nieuw personage, gespeeld door Archie Panjabi

Het tweede seizoen van Snowpiercer is volop bezig en is alweer een succes op Netflix. Maar zelfs wanneer dit seizoen afgelopen is, hebben fans nog steeds iets om naar uit te kijken. Zo komt er namelijk al zeker een derde seizoen van de reeks, met daarin al zeker één nieuw gezicht.

Nog voor het tweede seizoen van Snowpiercer van start ging, werd het derde seizoen al bevestigd. En over dat derde seizoen krijgen we nu het eerste nieuws te horen. Archie Panjabi, die je kan kennen als Kalinda uit The Good Wife, zal te zien zijn in het derde seizoen als het nieuwe personage Asha. Dat weet het Amerikaanse Variety.

Asha

In het derde seizoen zullen we dus kennis maken met Asha. Buiten haar naam is er nog niets geweten over het nieuwe personage. In een reeks als Snowpiercer, waarin alles zich afspeelt op één trein, is de komst van een nieuw personage natuurlijk wel bijzonder.

Zo weten we nog niet of Asha een van de reizigers van Snowpiercer is of dat ze de afgelopen zeven jaar doorbracht op Big Alice van Mr. Wilford. Of is er misschien nog een derde trein? Of heeft een andere groep mensen een manier gevonden om de ijstijd te overleven?

Archie Panjabi

De Britse actrice Archie Panjabi is vooral bekend voor haar rol als Kalinda Sharma in The Good Wife. Voor die rol kreeg ze in 2010 een Emmy Award en het leverde haar ook een nominatie voor een Golden Globe op. Recent is Panjabi te zien in de reeks Blindspot en in de miniserie I Know This Much Is True.

Panjabi is het eerste nieuwe personage dat aangekondigd is voor het derde seizoen. Daarnaast is het ook nog niet geweten wie er van de huidige cast zal terugkeren na het tweede seizoen.

Snowpiercer is gebaseerd op de graphic novel Le Transperceneige van Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette en werd in 2013 al verfilmd door de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho. Hij is ook als producer betrokken bij de reeks. Elke dinsdag verschijnt een nieuwe aflevering op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...