‘Snowpiercer’ seizoen 2 krijgt nieuwe trailer en lanceerdatum

Het tweede seizoen van Snowpiercer is nu wel heel dichtbij. In een nieuwe trailer maakt TNT, de zender waar de reeks als eerste verschijnt, bekend wanneer het tweede seizoen wordt afgetrapt en daardoor weten we ook wanneer we het op Netflix mogen verwachten in ons land.

De reeks Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film, geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Bong Joon-ho, die vorig jaar verschillende Oscars won met zijn film Parasite. Bong baseerde de film dan weer op de Franse graphic novel Le Transperceneige uit 1982, geschreven door Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette. Het eerste seizoen van Snowpiercer werd al een gigantisch succes en ook het tweede belooft indrukwekkend te worden.

Snowpiercer seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen kregen we te zien dat Snowpiercer niet de enige trein was die nog rondreed op de aarde. Mr. Wilford (de echte deze keer) had namelijk zijn Big Alice-trein in werking gekregen, waardoor die ook al zeven jaar rondrijdt over de bevroren aarde. Aan boord van Big Alice is ook Alexandra, de dochter van Melanie Cavill (Jennifer Connelly).

Op het einde van het eerste seizoen kregen we enkel Alexandra al even te zien. Maar in de eerste trailer zagen we ook al de eerste blik op Sean Bean als Mr. Wilford en in de nieuwe trailer krijgen we nu meer van hem te zien. Daaruit blijkt dat Mr. Wilford zeven jaar lang op een heel andere manier geregeerd heeft op Big Alice. Hij wil nu de bevolking van Snowpiercer overmeesteren, maar die laten zich, onder leiding van Andre Layton (Daveed Diggs), niet zomaar doen. En ondertussen moeten de twee treinen natuurlijk ook nog opboksen tegen de kracht van de natuur.

Dinsdag 26 januari

Op het einde van de trailer komen we te weten dat het tweede seizoen van Snowpiercer op maandag 25 januari van start zal gaan op de Amerikaanse zender TNT.

Een dag later, op dinsdag 26 januari, zal de aflevering om 9 uur ’s ochtends, bij ons op Netflix verschijnen. Vervolgens zal er elke week op dinsdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...