Deze acteur speelt Mr. Wilford in het tweede seizoen van ‘Snowpiercer’

Het eerste seizoen van Snowpiercer staat volledig op Netflix. De dubbele seizoensfinale zorgde niet alleen voor een grote verrassing, maar gaf ook een antwoord op de prangende vraag die velen zich stelden: wie is Mr. Wilford? Let op: dit artikel bevat spoilers.

Fans van de reeks Snowpiercer worden vandaag verwend. De twee laatste afleveringen van de serie staan namelijk meteen allebei op Netflix. Daarin zien we hoe het eerste seizoen afloopt en welke enorme verrassing de reeks in petto heeft voor de seizoensfinale.

Mr. Wilford

We krijgen ook eindelijk de mysterieuze Mr. Wilford te zien en weten dus welke acteur die rol speelt. In de film Snowpiercer uit 2013 zien we op het einde Ed Harris aan het stuur van de trein als Mr. Wilford. De reeks, die sinds twee maanden wekelijks op Netflix te zien is, pakt het echter anders aan. Daar heeft Melanie Cavill, gespeeld door Jennifer Connelly, de controle over de trein overgenomen.

Hoe dat precies gebeurd is en wat er met Mr. Wilford gebeurd is, komen we maar heel langzaam te weten doorheen de verschillende afleveringen. Pas helemaal op het einde van de serie zien we dat Wilford wel degelijk nog leeft en vastbesloten is om de controle over de trein opnieuw over te nemen.

Sean Bean

In een teaser voor het tweede seizoen van Snowpiercer krijgen we te zien dat de rol van Mr. Wilford gespeeld wordt door Sean Bean. Helemaal als een verrassing komt dat niet. Er was namelijk eerder al aangekondigd dat de acteur in seizoen twee van de reeks zou meespelen. Nu weten we dus in welke rol dat is. Sean Bean speelde het verleden veel bekende rollen waaronder in Game of Thrones en Lord of the Rings.

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...