Left Right
scrollTop top

‘Songbird’, thriller over hoe coronavirus ons leven beheerst tot 2024, krijgt trailer


Songbird
© YouTube

Wat als het coronavirus blijft muteren en ons leven nog jarenlang blijft domineren? Vanuit dat idee vertrok Michael Bay voor de film Songbird. De film zal volgend jaar verschijnen en toont de wereld in 2024, die nog steeds in de ban is van het coronavirus, dat blijft muteren.

Het coronavirus heeft ons leven dit jaar overgenomen en dat zorgde bij regisseur Michael Bay (bekend van Armageddon en Pearl Harbor) voor inspiratie voor een nieuwe film. Voor Songbird zit hij niet in de regisseursstoel, maar is hij wel de producer.

Songbird

Songbird neemt ons mee naar de Verenigde Staten in het jaar 2024. Omdat het coronavirus blijft muteren, is er nog steeds geen vaccin gevonden en is iedereen nog altijd in de ban van het virus. In de trailer krijgen we zo te horen dat het al de 213de week in lockdown is. Covid-19 is ondertussen ook al Covid-23 geworden.

In de trailer is ook al te zien hoe Nico (KJ Apa) één van de weinigen is die immuun is voor het virus. Daardoor is hij wel vrij om rond te trekken door de verlaten stad, maar anderen, waaronder zijn vriendin Sara (Sofia Carson) kunnen dat niet. Na vier jaar coronavirus heeft de overheid ook drastische maatregelen genomen. Zo horen we in de trailer al dat besmette personen worden overgebracht naar zogenaamde “quarantainekampen”. We zien ook hoe Sara’s buurvrouw koorts krijgt en daarom hardhandig aangepakt wordt. Wanneer Sara haar besmette buurvrouw binnenlaat, komt ze zelf ook in de problemen.

Naast KJ Apa, die we kennen van Riverdale, en Sofia Carson, bekend van Descendants en Feel The Beat, krijgen we in de film onder andere ook Demi Moore te zien. Songbird verschijnt in 2021, een exacte datum is er nog niet.

Bekijk hier de trailer voor Songbird:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755