‘Sonic the Hedgehog 3’ krijgt trailer … met Shadow

Sonic keert bijna terug en hij heeft een sterkere tegenstander dan ooit. In Sonic the Hedgehog 3 neemt hij het namelijk op tegen Shadow, een van de favoriete personages van de fans van de franchise.

De Sonic the Hedgehog-films zijn nog niet zo oud, maar kennen toch al een bewogen geschiedenis. Nog voor de release van de eerste film in 2020 kreeg het hoofdpersonage een compleet redesign omdat de fans hem te lelijk vonden. De verwachtingen voor die film waren daarna enorm laag, maar uiteindelijk werden die ruim overtroffen. De eerste Sonic the Hedgehog kreeg in 2022 dan ook een vervolg, dat eveneens in de smaak viel. Ook financieel waren beide films een hit voor Paramount Pictures.

Shadow

De hype voor Sonic the Hedgehog 3 is dan ook groot en na de eerste trailer is die nog groter geworden. Reden daarvoor is het feit dat Shadow als slechterik zal fungeren. In de games is Shadow gemaakt door Gerald Robotnik als wapen voor de United Federation. Shadow wist daarbij een connectie te maken met Maria, de kleindochter van Gerald Robotnik. Na de tragische dood van Maria ging Shadow dan ook volledig de foute kant op.

Die tragische backstory lijkt de basis te zijn van de film Sonic the Hedgehog 3. Op die manier belooft het ook dan ook een serieuze uitdaging te worden voor het trio Sonic, Miles ‘Tails’ Prower en Knuckles Echidna.

De stem van Sonic wordt verzorgd door Keanu Reeves. Ben Schwartz neemt opnieuw de stem van Sonic the Hedgehog voor zijn rekening, terwijl Colleen O’Shaughnessey te horen is als Tails en Idris Elba als Knockles.

Bekijk hier de trailer van Sonic the Hedgehog 3:

Meer
Lees meer...