Sony bevestigt tweede film ‘Uncharted’

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat Uncharted te zien was in de bioscoop. De film is volledig gebaseerd op de gelijknamige videogame en had dus bij aanvang al heel wat fans. Nu laat Sony weten dat er nog een tweede film aankomt.

Uncharted volgt Nathan Drake op zijn zoektocht naar kostbare schatten over de hele wereld. De film is, net als de game, gemaakt door Sony. In de game leek Drake een dertiger, maar voor de film werd met Tom Holland toch voor een jongere acteur gekozen. Iets wat in eerste instantie niet meteen in goede aarde viel bij de fans, maar uiteindelijk is de film toch goed onthaald.

Uncharted

Het verhaal van Uncharted begon als videogame. In 2007 kwam het allereerste spel uit voor de (toen nog) PlayStation 3. Daarna volgden nog vier games, met als laatste Uncharted: The Lost Legacy, dat in 2017 uitkwam voor de Playstation 4.

Zowel in die game als in de eerste film volgden we het personage Nathan Drake (Tom Holland). In de film wordt Nathan bijgestaan door Victor ‘Sully’ Sullivan (Mark Wahlberg), en samen gaan ze op zoek naar ‘de grootste schat die nooit werd gevonden’. Tijdens hun zoektocht komen ze ook meer te weten over Sam, de verloren broer van Nathan.

Tweede film

Ondanks matige reviews, scoorde de eerste film toch goed. Om die reden heeft Sony nu ook laten weten dat er een tweede film aankomt. Uncharted 2 zal verdergaan op het verhaal uit de eerste film en toont ons waarschijnlijk meer over het lot van Nathans broer Sam. Die zou toch nog in leven zijn en gevangen zitten.

Hoewel de film er dus officieel komt, is er nog niets bekend over de cast. De kans is groot dat acteurs Tom Holland en Mark Wahlberg gewoon terugkeren, maar toch is het nog even wachten op bevestiging.

Meer
Lees meer...