Na Taylor Swift komt er nu ook een speciale BTS-party

Fans van Taylor Swift hadden al hun eigen Swiftieverse-feestjes, maar nu komt er ook zo’n feestje speciaal voor fans van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. De eerste editie van BTS Dancefest zal doorgaan op zaterdag 4 mei in Kavka Oudaan in Antwerpen.

Hoewel de zeven leden van BTS momenteel bezig zijn met hun verplichte legerdienst, is de populariteit van de boyband nog lang niet gaan liggen. Zo organiseren fans van de groep binnenkort een feestje, waarop enkel muziek van BTS gespeeld zal worden.

BTS Dancefest

Sinds enkele jaren kunnen fans van Taylor Swift terecht op de Swiftieverse-feestjes, waarop ze een hele avond kunnen dansen op de muziek van hun favoriete zangeres. Het zette ook fans van BTS aan het denken en het resultaat daarvan is BTS Dancefest, waarvan de eerste editie voor de deur staat.

De organisatie van het evenement liet al weten dat ze zich lieten inspireren door gelijkaardige feestjes voor BTS-fans, aka ARMY, in het buitenland. “Vooral nu, terwijl de leden van BTS in het leger zitten, is het het perfecte moment om hier een feestje te organiseren, samen plezier te maken en onszelf eraan te herinneren dat BTS snel terug zal zijn”, staat te lezen op de officiële website.

Enkel muziek van BTS

De organisatoren beloofden al dat er de hele avond enkel muziek van BTS, zowel nummers van de groep als solowerk, gespeeld zal worden. Ondertussen gaat het hierbij al om een discografie van honderden nummers, wat dus zeker genoeg zal zijn voor een avondje feesten.

Tickets zijn nu te koop via de website van BTS Dancefest. Een ticket kost 10 euro. Het feestje gaat door op zaterdag 4 mei 2024 en gaat van start om 22 uur. Om 3 uur is het feesten gedaan.

Bekijk hier de officiële poster voor BTS Dancefest:

Meer
Lees meer...