Zuid-Koreaanse spionagethrillerserie ‘The Tyrant’ wordt door Disney+ aangekocht

Disney+ heeft een snelgroeiende Koreaanse dramabibliotheek. Nu hebben ze ook een nieuwe spionagethriller, The Tyrant, aangekocht. In de serie wordt een biowapen gestolen dat door de Koreaanse regering is ontwikkeld om menselijke capaciteiten te verbeteren. De spanningen lopen op wanneer Amerikaanse inlichtingendiensten het project ontdekken en eisen dat het wordt stopgezet. De show komt dit jaar nog uit, maar momenteel is er nog geen trailer.

In de serie wordt een biowapen gestolen dat door de Koreaanse overheid werd ontwikkeld. Het wapen is gemaakt om de menselijke capaciteiten te verbeteren. Toen de Amerikaanse inlichtingendienst het plan van de Koreaanse overheid ontmaskerde, eisten ze dat alle monsters werden overhandigd en het project werd stilgelegd.

Wanneer de geheime overdracht tussen de twee diensten wordt aangevallen zullen agenten van beide landen moeten samenwerken. De serie volgt de ervaren infiltrant Chae Jagyeong terwijl ze haar krachten bundelt met een onwaarschijnlijke bondgenoot. De details over deze bondgenoot blijven momenteel nog een geheim.

Cast

Jo Yoon-soo (True Beauty en Juvenile Justice) speelt de infiltrant Chae Jagyeong. Cha Seoung-won (Our Blues) speelt een wrede huurling genaamd Lim Sang en Kim Seon-ho (Hometown Cha-Cha-Cha) speelt directeur Choe die de leiding heeft over het programma. Daarnaast heb je ook Kim Kang-woo (Le Grand Chef en Goodbye Mr. Black) als de Amerikaanse inlichtingenagent Paul. De serie wordt door Park Hoon-jung geregisseerd en geschreven, hij heeft onder andere Night in Paradise en The Witch-franchise geregisseerd en geschreven. Dit wordt ook de eerste keer dat zijn serie wordt gestreamd.

Meer
Lees meer...