Netflix kondigt nieuwe reeks aan met IU en Park Bo-gum in de hoofdrol

Netflix heeft een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks aangekondigd. In de reeks, die als werktitel When Life Gives You Tangerines heeft, zullen de hoofdrollen gespeeld worden door Lee Ji-eun, die je beter kan kennen onder haar artiestennaam IU, en Park Bo-gum. Zij spelen twee tegenpolen in de reeks die zich afspeelt op het Zuid-Koreaanse eiland Jeju in de jaren 50.

Netflix lijkt voorlopig nog niet van plan om te stoppen met de release van Zuid-Koreaanse content. Deze maand verschenen zo al de reeksen The Bequeathed, Captivating The King en Doctor Slump. Volgende maand is het dan weer tijd voor A Killer Paradox en ook daarna zal er dus al zeker nog een reeks volgen en daarvoor kon Netflix twee grote namen strikken.

When Life Gives You Tangerines

In de reeks, die als werktitel When Life Gives You Tangerines heeft, zullen de hoofdrollen namelijk gespeeld worden door Lee Ji-eun, aka zangeres IU, en Park Bo-gum. Zij waren allebei al in verschillende series en films te zien en zullen voor de eerste keer samen te zien zijn in een K-drama. When Life Gives You Tangerines zal gaan over Ae-soon (IU) en Gwan-sik (Park Bo-gum). Ae-soon is een gedreven en rebelse jonge vrouw die ervan droomt om een poëet te worden. Gwan-sik aan de andere kant is stil en onverzetbaar. Maar dat verandert wanneer hij Ae-soon ziet, want dan wordt hij emotioneel en verdwijnt z’n “ijzeren” persona.

Er werden ook acteurs gecast voor de jonge versie van Ae-soon en Gwan-sik, evenals de oudere versie. Daardoor kunnen we er dus al van uitgaan dat de reeks de twee zal volgen op verschillende momenten in hun leven. Acteurs en Park Hae-joon spelen de oudere versies van Ae-soon en Gwan-sik. Daarnaast zullen ook Oh Jung-se (Death’s Game), Na Moon-hee (Navillera), Kim Yong-rim (Memories of the Alhambra), Lee Jun-young (Badland Hunters), Baek Ji-won (Extraordinary Attorney Woo), Yeom Hye-ran (The Glory), Lee Soo-kyung (Yaksha: Ruthless Operations), Kim Seon-ho (Hometown Cha-Cha-Cha) en Lee Soo-mi (Emergency Declaration) in de reeks te zien zijn.

When Life Gives You Tangerines is geschreven door Lim Sang-choon, die eerder al Fight For My Way en When The Camellia Blooms schreef. De regie is in handen van Kim Won-seok, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Signal en My Mister.

Bekijk hier de aankondiging van When Life Gives You Tangerines:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...