IU lost videoclip voor ‘Love wins all’ met V van BTS

De Zuid-Koreaanse zangeres IU heeft de videoclip voor haar nieuwe single Love wins all gelost. In de videoclip is ze zelf te zien, samen met V van BTS. Het gaat om een emotionele videoclip, die bijdraagt tot de emoties in het nummer.

Vorige week kondigde de Zuid-Koreaanse zangeres IU haar single Love wins aan. Hierop kwam kritiek omdat “Love wins” een uitspraak is die vaak gebruikt wordt door de LGBTQ+-gemeenschap. Terwijl in de aankondiging van de single al te zien was dat een heteroseksueel koppel de hoofdrol zou spelen in de videoclip. IU gaf gehoor aan deze kritiek en paste de titel aan naar Love wins all.

Love wins all

En nu is de videoclip voor Love wins all dus verschenen. Het gaat om een videoclip met een verhaal dat aanvoelt als een kortfilm. In de clip zien we IU en V (BTS) vluchten van een grote vliegende kubus in een postapocalyptische wereld. Ze vinden in een verlaten winkelcentrum een oude camcorder waardoor ze elkaar zorgeloos kunnen zien. Hun littekens verdwijnen en de tafel vol brokstukken verandert in een tafel vol lekker eten. Het koppel kan zo even genieten van het normale en zorgeloze leven. Maar uiteindelijk krijgt de kubus hen toch te pakken.

Love wins all is het eerste nieuwe werk van IU in meer dan twee jaar tijd en is ook de eerste single van haar komende album. IU zal dit jaar ook voor de eerste keer in haar carrière een wereldtournee maken, die ook zal passeren in Europa.

Bekijk hier de videoclip voor Love wins all:

Meer
Lees meer...