V (BTS) zal te zien zijn in videoclip ‘Love wins’ van IU

De Zuid-Koreaanse zangeres IU komt volgende week met een nieuwe single. Love wins wordt een prerelease voor het aankomende album van IU. Het nummer zal meteen een videoclip krijgen en daarin zal een bekend gezicht opduiken.

Hoewel alle leden van BTS momenteel bezig zijn aan hun verplichte militaire dienstplicht, is er voorlopig nog geen gebrek aan nieuw materiaal van het zevental. Zo verscheen – verspreid over de afgelopen weken de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star op Disney+ en verschenen op het einde van het jaar nog de singles Closer Than This van Jimin en Wherever u r van UMI feat. V. Ondertussen loopt ook de online show Suchwita van SUGA gewoon verder en duiken de leden van BTS op op covers van magazines en reclamespotjes. Volgende week mogen we dan weer een lid van BTS verwachten in een videoclip van een andere artiest.

Love wins

Het is ondertussen meer dan twee jaar geleden dat IU een eigen nummer uitbracht. Vorig jaar was ze wel nog te horen op het nummer People Pt. 2 van Agust D (SUGA van BTS) en voor haar comeback werkte ze opnieuw samen met een lid van de populaire boyband. In haar nieuwe single Love wins zal V namelijk te zien zijn. Het lijkt erop dat de zanger enkel te zien zal zijn in de clip als acteur en dus niet als featuring artist op de single te horen zal zijn.

In de officiële poster voor de videoclip zien we IU en V aan een rommelige tafel zitten. IU is V aan het filmen met een camera terwijl hij haar liefdevol aankijkt. Love wins verschijnt op woensdag 24 januari om 18 uur Koreaanse tijd (10 uur ’s ochtends Belgische tijd). De videoclip zal op hetzelfde moment beschikbaar zijn.

Bekijk hier de poster voor de videoclip van Love wins:

Meer
Lees meer...