Netflix lost trailer voor historisch K-drama ‘Captivating the King’

Netflix heeft de officiële trailer voor de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks Captivating the King gelost. Het gaat om een historisch drama, waarbij er ook plaats zal zijn voor romantiek. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Cho Jung-seok (Hospital Playlist) en Shin Se-kyung (Rookie Historian Goo Hae-Ryung).

Vanaf volgende week zondag, 21 januari, kan je op Netflix kijken naar het nieuwe historische K-drama Captivating the King. Na de eerste aflevering zal er elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering volgen op Netflix.

Captivating the King

In Captivating the King volgen we prins Lee In (Cho Jung-seok). Hij is de jongere broer van King Lee Sun (Choi Dae-hoon). Lee In is hondstrouw aan z’n broer waardoor hij uiteindelijk als gijzelaar in de handen van de Qing-dynastie belandt. King Lee Sun ziet dit echter anders en verdenkt z’n jongere broer van verraad en begint hem daardoor te haten.

Ondertussen leert Lee In baduk-speelster Kang Hee-soo (Shin Se-kyung) kennen en raakt hij ook zelf in de ban van het spel. Hee-soo begint daarbij ook gevoelens te krijgen voor Lee In. Maar daar kan ze geen gevolg aan geven want plots wordt Lee In koning. Later komen Lee In en Hee-soo elkaar opnieuw tegen, maar nu is Hee-soo een spion die wraak wil nemen op de koning.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cho Jung-seok (Hospital Playlist) en Shin Se-kyung (Rookie Historian Goo Hae-Ryung). Daarnaast zijn ook Choi Dae-hoon (Extraordinary Attorney Woo), Lee Sin-young (Crash Landing on You), Park Ye-young (Hometown Cha-Cha-Cha), Son Hyun-joo (Itaewon Class), Cho Seong-ha (Navillera), Lee Gyu-hoe (Daily Dose of Sunshine), Yang Kyung-won (Welcome to Samdal-ri), Jang Young-nam (The Devil’s Judge), Kang Hong-suk (Hotel Del Luna), An Si-ha (Delayed Justice) en Na Hyun-woo (D.P.) te zien in Captivating the King.

Bekijk hier de officiële trailer voor Captivating the King:

Captivating the King is vanaf zondag 21 januari te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...