K-drama ‘Welcome to Samdal-ri’ verschijnt vandaag op Netflix

Sinds gisteren kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van Sweet Home en vandaag is het al tijd voor het volgende K-drama. Het gaat om Welcome to Samdal-ri, over twee jeugdvrienden die elkaar na een moeilijke periode in hun leven terugvinden.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Na onder andere Castaway Diva, My Demon en het tweede seizoen van Sweet Home, kan je vanaf vandaag kijken naar Welcome to Samdal-ri.

Welcome to Samdal-ri

Welcome to Samdal-ri speelt zich af op het Zuid-Koreaanse eiland Jeju. Daar vinden twee jeugdvrienden, Jo Yong-pil (Ji Chang-wook) en Jo Sam-dal (Shin Hye-sun), elkaar terug. Yong-pil besloot nadat hij z’n moeder verloor door een foutief weerbericht om zelf weerman te worden. Zo wil hij de andere ouderen in zijn dorp beschermen om hetzelfde mee te maken als zijn moeder. Sam-dam is een beloftevolle fotografe die het probeert te maken in Seoul. Maar wanneer haar leven in elkaar stort, keert ze terug naar het dorp waar ze – samen met Yong-pil – opgroeide. We komen te weten dat de twee door een incident uit elkaar groeiden, maar nu lijken ze hechter dan ooit tevoren.

De hoofdrollen in Welcome to Samdal-ri worden gespeeld door Ji Chang-wook en Shin Hye-sun, die al heel wat ervaring hebben in het genre. Ji Chang-wook was zo al te zien in Healer, The Sound of Magic en recent The Worst of Evil. Shin Hye-sun kan je kennen van She Was Pretty, Stranger en See You in My 19th Life. Vandaag verschijnt de eerste aflevering op Netflix. Morgen volgt al meteen de tweede en vervolgens mag je elke weekenddag een nieuwe aflevering verwachten.

Bekijk hier de officiële trailer voor Welcome to Samdal-ri:

Meer
Lees meer...