Nieuwe K-drama ‘Castaway Diva’ verschijnt vandaag op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe K-drama Castaway Diva. In de reeks volgen we Mok-ha, een aspirerende zangeres die op een onbewoond eiland terechtkomt. Na 15 jaar wordt ze gered en keert ze terug naar de samenleving om haar droom om zangeres te worden te verwezenlijken, maar dat is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend als je 15 jaar lang in je eentje hebt doorgebracht.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Recent verschenen zo nog de realityreeks The Devil’s Plan en de romantische K-drama’s A Time Called You en Doona!. Vandaag is het al tijd voor de volgende. Castaway Diva zal vanaf vandaag te zien zijn op de streamingdienst.

Castaway Diva

Castaway Diva volgt Seo Mok-ha (Park Eun-bin). Ze droomt ervan om een diva te worden. Nadat ze een wedstrijd wint, krijgt ze de kans om auditie te doen in Seoul. Maar onderweg slaat het noodlot toe. Mok-ha belandt op een onbewoond eiland waar ze in haar eentje moet zien te overleven. Na 15 jaar wordt ze gered en kan ze eindelijk haar grote droom waarmaken. Maar de wereld is natuurlijk niet meer dezelfde als 15 jaar geleden.

De hoofdrol in Castaway Diva wordt dus gespeeld door Park Eun-bin. Zij was eerder al te zien in onder andere Extraordinary Attorney Woo en The King’s Affection. Daarnaast zien we ook Lee Re (HopePeninsulaMemories of the AlhambraHellbound), Chae Jong-hyeop (NeverthelessSisyphus: The Myth), Kim Hyo-jin (Private LivesThe Good Detective), Kim Joo-hun (It’s Okay to Not Be OkaySoundtrack #1) en N (Kang Woo-hak), bekend van de K-popgroep VIXX.

De eerste aflevering van Castaway Diva verschijnt om middernacht Koreaanse tijd op Netflix. Dat komt overeen met 17 uur Belgische tijd. De tweede aflevering volgt morgen op hetzelfde uur. Daarna zullen er elke zaterdag en zondag nieuwe afleveringen verschijnen.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Castaway Diva:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...