K-drama ‘Castaway Diva’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de aankomende reeks Castaway Diva. In de reeks volgen we een aspirerende zangeres, die op een onbewoond eiland terechtkomt. Na 15 jaar wordt ze gered en keert ze terug naar de samenleving om haar droom om zangeres te worden te verwezenlijken, maar dat is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend als je 15 jaar lang in je eentje hebt doorgebracht.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Recent verschenen zo nog de realityreeks The Devil’s Plan en de romantische K-drama A Time Called You. Ook deze maand zullen er verschillende K-drama’s verschijnen. Zo komt morgen, op vrijdag 20 oktober 2023, Doona! uit, met Bae Suzy in de hoofdrol. Volgende week, op zaterdag 28 oktober 2023, is het dan de beurt aan Castaway Diva. Die reeks heeft nu een eerste teaser gekregen.

Castaway Diva

Castaway Diva volgt Seo Mok-ha (Park Eun-bin). Ze droomt ervan om een diva te worden. Nadat ze een wedstrijd wint, krijgt ze de kans om auditie te doen in Seoul. Maar onderweg slaat het noodlot toe. Mok-ha belandt op een onbewoond eiland waar ze in haar eentje moet zien te overleven. Na 15 jaar wordt ze gered en kan ze eindelijk haar grote droom waarmaken. Maar de wereld is natuurlijk niet meer dezelfde als 15 jaar geleden.

De hoofdrol in Castaway Diva wordt dus gespeeld door Park Eun-bin. Zij was eerder al te zien in onder andere Extraordinary Attorney Woo en The King’s Affection. Daarnaast zien we ook Lee Re (HopePeninsulaMemories of the AlhambraHellbound), Chae Jong-hyeop (NeverthelessSisyphus: The Myth), Kim Hyo-jin (Private LivesThe Good Detective), Kim Joo-hun (It’s Okay to Not Be OkaySoundtrack #1) en N (Kang Woo-hak), bekend van de K-popgroep VIXX.

Castaway Diva verschijnt vanaf zaterdag 28 oktober op de Zuid-Koreaanse zender tvN. Elke zaterdag en zondag zal er dan een nieuwe aflevering verschijnen. Netflix zal deze planning volgen, waardoor je dus ook elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering kan verwachten.

Bekijk hier de officiële trailer voor Castaway Diva:

Castaway Diva verschijnt op zaterdag 28 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...