K-drama ‘My Demon’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe K-drama My Demon. Het gaat om een reeks waarin een demoon een schijnhuwelijk aangaat met een rijke (en duivelse) erfgename. In de trailer kregen we een typisch K-dramaplot te zien, maar de korte inhoud leerde ons dat het toch een bijzonder verhaal zal worden.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Recent verschenen zo nog de realityreeks The Devil’s Plan en de romantische K-drama’s A Time Called You en Doona!. En nu is het opnieuw de beurt aan een romantische serie: My Demon.

My Demon

De officiële trailer voor My Demon ziet eruit als een heel typische K-drama. Zo zien we een vrouwelijke CEO Do Do-hee (Kim Yoo-jung), die getrouwd is met haar job, maar die nadat er geruchten ontstaan over een relatie met haar medewerker Jung Gu-won (Song Kang) een schijnhuwelijk aangaat. Maar, zoals in de trailer al duidelijk wordt, komen er uiteindelijk ook echte gevoelens kijken bij het huwelijk.

Dit is een heel ander beeld van de reeks dan wat we te zien kregen in de eerste teaser. Die focuste namelijk meer op Jung Gu-won, waaruit bleek dat het gaat om een demoon. Hij is onsterfelijk doordat hij gevaarlijke deals aangaat met mensen. Op dit moment is hij al meer dan 200 jaar oud en kijkt hij neer op mensen. Wanneer hij Do Do-hee ontmoet verliest op dat moment z’n krachten. Door het schijnhuwelijk aan te gaan, hoopt hij z’n krachten terug te kunnen winnen.

De hoofdrollen in My Demon worden gespeeld door twee gekende namen uit de K-dramawereld. Zo was Song Kang al te zien in onder andere Love AlarmSweet Home en Nevertheless. Kim Yoo-jung kan je dan weer kennen uit Moon Embracing the SunLovers of the Red Sky en 20th Century Girl. Ook Lee Sang-yi (Hometown Cha-Cha-ChaBloodhounds) zal te zien zijn in de reeks. De eerste aflevering van My Demon staat nu online. Elke vrijdag om 16 uur verschijnt er een nieuwe aflevering.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor My Demon:

Bekijk hier ook nog eens de eerste teaser voor My Demon:

Bekijkhier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...