Netflix lost eerste teaser nieuw K-drama ‘My Demon’

Netflix heeft de eerste teaser gelost voor de K-drama My Demon. Het gaat om een reeks waarin een demoon een schijnhuwelijk aangaat met een rijke (en duivelse) erfgename. In de teaser krijgen we al te zien hoe de twee veel bekvechten, maar uiteindelijk ook naar elkaar toe lijken te groeien.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Recent verschenen zo nog de realityreeks The Devil’s Plan en de romantische K-drama’s A Time Called You en Doona!. Sinds dit weekend is daar ook Castaway Diva aan toegevoegd en vanaf volgende maand zal je kunnen kijken naar Persona: Sulli en de K-drama My Demon. Die laatste heeft nu een eerste teaser gekregen.

My Demon

My Demon zal de demoon Jung Gu-won (Song Kang) volgen. Hij is onsterfelijk doordat hij gevaarlijke deals aangaat met mensen. Op dit moment is hij al meer dan 200 jaar oud en kijkt hij neer op mensen. Hij leert op een dag Do Do-hee (Kim Yoo-jung) kennen en verliest op dat moment z’n krachten. In een poging om z’n krachten terug te winnen, gaat hij een schijnhuwelijk aan met Do Do-hee, waarbij hij haar moet beschermen om z’n krachten terug te kunnen krijgen. Maar uiteindelijk komen er ook gevoelens kijken bij het schijnhuwelijk, wat alles moeilijker maakt.

De hoofdrollen worden gespeeld door twee gekende namen uit de K-dramawereld. Zo was Song Kang al te zien in onder andere Love Alarm, Sweet Home en Nevertheless. Kim Yoo-jung kan je dan weer kennen uit Moon Embracing the Sun, Lovers of the Red Sky en 20th Century Girl. Ook Lee Sang-yi (Hometown Cha-Cha-Cha, Bloodhounds) zal te zien zijn in de reeks.

Bekijk hier de eerste teaser voor My Demon:

My Demon verschijnt op vrijdag 24 november 2023 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...