‘The Bequeathed’ van regisseur ‘Train to Busan’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe serie The Bequeathed. De reeks is geschreven door Yeon Sang-ho, die eerder al verantwoordelijk was voor de gerenommeerde film Train to Busan en de populaire serie Hellbound.

De streamingdienst Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Sinds kort kan je op de streamingdienst kijken naar het tweede seizoen van Sweet Home, de nieuwe reeksen Welcome to Samdal-ri en Like Flowers in Sand en het derde seizoen van datingshow Single’s Inferno. En vanaf vandaag kan je kijken naar de spannende reeks The Bequeathed.

The Bequeathed

In The Bequeathed volgen we Yoon Seo-ha (Kim Hyun-joo), die de begraafplaats van haar familie erft van haar overleden oom, die ze tot op heden niet kende. Vanaf dat moment raakt Seo-ha betrokken bij heel wat onheilspellende gebeurtenissen. Ze komt ook te weten dat ze een jongere stiefbroer, Kim Young-ho (Ryoo Kyung-soo), heeft, die voor nog meer verwarring zorgt.

Ondertussen gebeuren er verschillende incidenten in het dorp waar de begraafplaats zich bevindt, en die staan volgens detective Choi Sung-joon (Park Hee-soon) in verband met de begraafplaats. Maar ook bij de politie loopt niet alles van een leien dakje want Choi Sung-joon heeft geen al te beste relatie met zijn baas Park Sang-min (Park Byung-eun). Die barsten in hun werkrelatie kwamen er na een oude zaak waarbij Park gevoelens van inferioriteit en jaloezie heeft tegenover Choi. In de mysterieuze trailer kregen we al enkele van die gruwelijke daden te zien en werd ook duidelijk dat de daders het uiteindelijk op Seo-ha gemunt hebben.

De hoofdrol wordt gespeeld door Kim Hyun-joo, die je kan kennen uit de reeks Hellbound en de film Jung_E. Daarnaast zijn ook Ryoo Kyung-soo (Itaewon Class, Glitch), Park Hee-soon (MovingMy Name) en Park Byung-eun (Moving, Alchemy of Souls) te zien in de reeks. De reeks is geschreven door Yeon Sang-ho, die in het verleden onder andere de gelauwerde film Train to Busan en de reeks Hellbound regisseerde. De regie voor The Bequeathed is in handen van Min Hong-Nam, die assistent-regisseur was voor Train to Busan en de sequel Peninsula.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor The Bequeathed:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...