‘Single’s Inferno’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

De Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno komt binnenkort terug voor het derde seizoen. Netflix heeft nu de officiële trailer voor dat seizoen bekendgemaakt. Daarin krijgen we al heel wat dramatische momenten te zien.

Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse reality-tv want vanaf volgende maand is de datingshow Single’s Inferno helemaal terug. Daarin zullen we dus opnieuw een groep singles zien die op een onbewoond eiland op zoek gaan naar de liefde. Wie challenges wint, mag met zijn/haar/hun favoriete deelnemer op overnachting naar “Paradise” in een luxehotel. Hoewel het er in Zuid-Koreaanse datingshows doorgaans een stuk braver aan toegaat dan pakweg Too Hot To Handle of Temptation Island, zorgde Single’s Inferno de afgelopen seizoenen toch al voor heel wat drama. En dat belooft ook nu niet anders te worden.

Single’s Inferno seizoen 3

In de officiële trailer voor het derde seizoen van Single’s Inferno krijgen we al enkele beelden te zien vanop het eiland en de reacties van het panel. Daaruit blijkt dat toch weer wat – naar Koreaanse normen – intense momenten op de planning staan. Zo wordt er gefluisterd, gemasseerd en zelfs samen in één bed geslapen.

In de trailer is ook een grote rol weggelegd voor het nieuwe panellid Kim Jin-young, die ook bekend is als Dex. Hij zal de panelleden uit de vorige seizoenen, Kyuhyun van de K-popgroep Super Junior, rapper Hanhae, actrice Lee Da-hee, en comedian Hong Jin-kyung, vervoegen en zijn commentaar geven vanuit het standpunt van een ex-deelnemer.

Het derde seizoen van Single’s Inferno zal vanaf dinsdag 12 december te vinden zijn op Netflix. Als het derde seizoen het uitzendschema van de vorige twee seizoenen volgt, dan zullen er op die dag twee afleveringen verschijnen, waarna we elke daaropvolgende dinsdag twee nieuwe afleveringen zullen vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Single’s Inferno:

Het derde seizoen van Single’s inferno is vanaf dinsdag 12 december te zien op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...