Kim Jin-young (Dex) keert terug in ‘Single’s Inferno’ seizoen 3

De Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno krijgt een derde seizoen, maar daarin zal er alvast één grote vernieuwing zijn. Er zal een nieuw gezicht toegevoegd worden aan het vaste panel van de show. Het gaat daarbij om niemand minder dan Kim Jin-young aka Dex, die te zien was als kandidaat in het vorige seizoen van de reeks.

Wie al eens een Zuid-Koreaanse realityreeks, zoals Single’s Inferno, Change Days of Nineteen to Twenty, heeft gezien, is ongetwijfeld vertrouwd met het concept van een panel. Het programma wordt daarbij regelmatig onderbroken door een panel dat vanuit hun luie zetel commentaar geeft over wat er tijdens de afleveringen gebeurd. Daarbij gaat het soms om emotionele reacties, maar ook geregeld om ongezouten meningen over bepaalde deelnemers. Single’s Inferno krijgt er nu een opvallend panellid bij.

Dex

In Single’s Inferno bestaat het vaste panel nu al twee seizoenen lang uit Kyuhyun van de K-popgroep Super Junior, rapper Hanhae, actrice Lee Da-hee, en comedian Hong Jin-kyung. Zij zullen ook terugkeren voor het derde seizoen van de reeks. Daarbij krijgen ze wel het gezelschap van een nieuw panellid. En dat is een oude bekende voor wie het vorige seizoen van Single’s Inferno gezien heeft.

Niemand minder dan Kim Jin-young, die zich ook Dex noemt, zal aanschuiven in de zetels van het vaste panel en zal zijn mening geven over wat er in het derde seizoen gebeurt. Hij zal een interessante invalshoek kunnen geven omdat hij ook zelf in de reeks te zien was en alles dus ook vanuit het perspectief van de deelnemers heeft meegemaakt.

Binnenkort is Dex ook te zien als een van de deelnemers in de nieuwe realityreeks Zombieverse op Netflix. Daarin zal hij moeten proberen overleven tijdens een zombie-apocalyps. Zombieverse verschijnt op dinsdag 8 augustus op Netflix. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Single’s Inferno zal verschijnen, maar als de vorige twee seizoenen een richtlijn kunnen zijn dan mogen we de eerste afleveringen van het derde seizoen waarschijnlijk verwachten in december.

Bekijk hier de aankondiging van Netflix:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...