Netflix lost eerste teaser voor Koreaanse reeks ‘The Bequeathed’ van regisseur ‘Train to Busan’ en ‘Hellbound’

Netflix heeft de eerste teaser vrijgegeven voor de serie The Bequeathed, die vanaf volgende maand te vinden zal zijn op Netflix. De reeks is geschreven door Yeon Sang-ho, die eerder al verantwoordelijk was voor de gerenommeerde film Train to Busan en de populaire serie Hellbound.

De streamingdienst Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Sinds kort kan je op de streamingdienst kijken naar het tweede seizoen van Sweet Home, de nieuwe reeksen Welcome to Samdal-ri en Like Flowers in Sand en het derde seizoen van datingshow Single’s Inferno. In januari verschijnt de reeks The Bequeathed, waar we nu al een eerste teaser van te zien krijgen.

The Bequeathed

In The Bequeathed volgen we Yoon Seo-ha (Kim Hyun-joo), die de begraafplaats van haar familie erft van haar overleden oom. Vanaf dat moment raakt Seo-ha betrokken bij heel wat onheilspellende incidenten. Ze komt ook te weten dat ze een jongere stiefbroer, Kim Young-ho (Ryoo Kyung-soo), heeft, die voor nog meer verwarring zorgt.

Ondertussen gebeuren er verschillende incidenten in het dorp waar de begraafplaats zich bevindt, en die staan volgens detective Choi Sung-joon (Park Hee-soon) in verband met de begraafplaats. Maar ook bij de politie loopt niet alles van een leien dakje want Choi Sung-joon heeft geen al te beste relatie met zijn baas Park Sang-min (Park Byung-eun). Die barsten in hun werkrelatie kwamen er na een oude zaak waarbij Park gevoelens van inferioriteit en jaloezie heeft tegenover Choi.

De reeks is geschreven door Yeon Sang-ho, die in het verleden onder andere de gelauwerde film Train To Busan en de reeks Hellbound regisseerde. De regie voor The Bequeathed was in handen van Min Hong-Nam, die assistent-regisseur was voor Train To Busan en de sequel Peninsula.

Bekijk hier de eerste teaser voor The Bequeathed:

The Bequeathed verschijnt op vrijdag 19 januari 2024 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...