K-drama ‘Like Flowers in Sand’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwe K-drama Like Flowers in Sand. Het gaat om een romantische en komische reeks met Jang Dong-yoon en Lee Ju-myoung in de hoofdrollen, waarbij ook een belangrijke rol is weggelegd voor sport.

Het blijft Zuid-Koreaanse content regenen bij Netflix. Sinds kort kan je op de streamingdienst kijken naar het tweede seizoen van Sweet Home, de nieuwe reeks Welcome to Samdal-ri en het derde seizoen van Single’s Inferno. En vandaag komt daar nog een romantisch K-drama bij: Like Flowers in Sand.

Like Flowers in Sand

In Like Flowers in Sand volgen we Kim Baek-doo (Jang Dong-yoon). Hij is een ssireum-worstelaar die eraan denkt om te stoppen met de sport. Maar z’n leven wordt overhoop gegooid wanneer hij z’n jeugdvriendin Oh Yoo-kyung (Lee Ju-myoung) terugvindt. Zij besluit om de nieuwe teamleader te worden van het ssireum-team van Baek-doo. De sfeer in het team is ondermaats, maar door de hulp van Yoo-kyung en enkele anderen wordt het team nieuw leven in geblazen.

De hoofdrollen in Like Flowers in Sand zijn weggelegd voor Jang Dong-yoon en Lee Ju-myoung. Jang Dong-yoon kan je kennen van onder andere Mr. Sunshine en Daily Dose of Sunshine. Lee Ju-myoung was al te zien in Kairos en Twenty-Five Twenty-One. Daarnaast zijn ook Yoon Jong-seok (Something in the RainOur Blooming Youth), Kim Bo-ra (Love and LeashesSKY Castle), Lee Jae-joon (Save MeSo Not Worth It) en Lee Joo-seung (PinocchioBlack Knight) te zien in de reeks.

De eerste aflevering van Like Flowers in Sand is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Morgen is het al tijd voor de tweede aflevering. In de weken die daarop volgen zal je elke week op woensdag en donderdag een nieuwe aflevering kunnen vinden op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer van Like Flowers in Sand:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...