Spotify aan halve prijs? Het kan, maar alleen als je student bent en zolang de voorraad strekt

Spotify aan halve prijs? Het kan, maar alleen als je student bent en zolang de voorraad strekt

Hoe zalig zou het zijn als je Spotify Premium had voor maar 5 euro? Dat kan sinds 2014 al in de VS, Duitsland en de UK. En nu kunnen ook studenten uit 33 andere landen, waaronder België, Spotify aan halve prijs gebruiken. Dat en nog andere dingen maakte de streamingdienst de voorbije dagen bekend.

Goedkoop naar muziek luisteren kan eindelijk. Het kon wel al in de VS. Daar kan je als student sinds 2014 Spotify aan halve prijs gebruiken. Heel snel volgden het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Nu, 3 jaar later breidt ‘Premium voor studenten uit het hoger onderwijs‘ uit naar 33 andere landen. En bij de gelukkigen zijn de studenten van België, Nederland en Frankrijk. Nu kunnen ze Spotify Premium gebruiken voor maar 5 euro in plaats van 10.

Het studentenabonnement is één jaar geldig en wordt dan automatisch verlengd in de vorm van een gewoon Premium-abonnement, tenzij je het zelf eerst stopzet of verlengt. Dat verlengen kan in totaal drie keer door je gegevens terug in te vullen. Maar het aantal beschikbare abonnementen is beperkt, dus niet elke student kan er een nemen. Ze zijn beschikbaar “zolang de voorraad strekt”. Vorig jaar heeft ook Apple Music studentenabonnementen ingevoerd. Die zjjn beschikbaar in 32 landen.

Eerder deze week werd al aangekondigd dat Spotify beschikbaar wordt op Messenger. Ook gaan Premium-gebruikers nieuwe albums al twee weken eerder kunnen beluisteren.

Gesponsorde artikelen