Spotify Wrapped is terug! Zo ontdek je jouw toppers van 2021

Het is december en dat betekent naast korte dagen en adventschocolade ook dat Spotify Wrapped terug is. Je kan vanaf nu dus opnieuw ontdekken naar welke muziek jij het afgelopen jaar het meest luisterde op de app. Dit is hoe je jouw Spotify Wrapped kan vinden.

2021 zit er bijna op dus is het tijd om terug te blikken op opnieuw een bijzonder jaar. Je muzikale jaar wordt vanaf vandaag opnieuw samengevat door Spotify met Spotify Wrapped. Daarbij kom je te weten welke nummers, artiesten, podcasts en albums jij dit jaar on repeat had staan.

Spotify Wrapped 2021

Spotify Wrapped nieuw
Spotify

Spotify Wrapped vertelt je elk jaar welke nummers je het meeste hebt afgespeeld, wie je favoriete artiesten zijn en welke podcast je het vaakst hebt beluisterd. Dit jaar maakt Spotify ook een film van je afgelopen jaar met uiteraard een aangepaste playlist. Zo kom je te weten wat het openingsnummer is van je film, maar ook wat bijvoorbeeld het nummer is waarop je een dancebattle houdt of de liefde van je leven ontmoet.

Ook nieuw is je muzikale aura. Daarbij geeft Spotify je twee gevoelens die je favoriete nummers oproepen. Deze vormen dan samen een abstract aura. Net zoals ieder jaar heeft Spotify ook een speciale afspeellijst gemaakt met jouw 100 topnummers van het jaar. Dat zijn de nummers die je dit jaar het vaakste hebt afgespeeld samen in één lijst zodat je ze nóg meer kan spelen.

Spotify heeft ook de algemene lijsten gelanceerd met de nummers, artiesten en albums die het populairst waren in België en in de rest van de wereld. De volledige lijsten vind je hier.

Hoe vind je je Spotify Wrapped?

Bij de meeste Spotify-gebruikers verschijnt Spotify Wrapped als een pop-up bij het openen van de app. Als dat niet het geval is, kan je het vinden door te zoeken naar Wrapped 2021 op Spotify of door op deze link te klikken via je smartphone. Vervolgens brengt de link op de website je naar de app (want Spotify Wrapped is enkel in de app te vinden).

Meer
Lees meer...