‘Squid Game’: Netflix deelt fragment uit tweede seizoen

Netflix heeft een nieuw fragment gedeeld uit het tweede seizoen van Squid Game. Het gaat vermoedelijk om een van de eerste scènes uit de reeks. We zien namelijk Gong Yoo als Sales Man die zich klaarmaakt om nieuwe mensen te ronselen met spelletjes ddakji.

Het eerste seizoen van Squid Game dateert ondertussen al van meer dan drie jaar geleden, dus we frissen je geheugen nog even op. In de laatste aflevering zagen we hoe Seong Gi-hun (gespeeld door Lee Jung-jae) – met roze haar – besloot om niet op het vliegtuig te stappen naar zijn dochter. Hij was daarentegen van plan om wraak te nemen op de organisatoren van het dodelijk spel dat hij zojuist had gewonnen.

Sales Man

De reden dat hij in de luchthaven van gedacht verandert, is onder andere omdat hij de Sales Man (gespeeld door Gong Yoo) daar opnieuw mensen zag ronselen voor een nieuwe editie van Squid Game. In een nieuwe teaser voor dat tweede seizoen zien we hoe de Sales Man zich thuis klaarmaakt om aan het werk te gaan. Zo zien we hem naar muziek luisteren terwijl hij uit zijn kluis het nodige materiaal haalt. Dat is uiteraard een rode en blauwe ddakji, maar ook veel geld.

Met een nieuw ronselroute zal hij waarschijnlijk nieuwe mensen proberen overtuigen voor een nieuw editie van Squid Game. Daarin zal dan ook opnieuw Seong Gi-hun (gespeeld door Lee Jung-jae) aka nummer 456 meedoen.

Wat er verder zal gebeuren, is nog even afwachten tot de release van dat tweede seizoen op 26 december. De voorbije jaren gingen er wel al heel wat theorieën rond, waarvan de ene al geloofwaardiger zijn dan de andere. Ook maakte Netflix al de namen bekend van een hele reeks nieuwe castleden, waarvan we later ook al een korte video zagen.

Bekijk hier de nieuwe teaser van het tweede seizoen van Squid Game:

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
door Redactie
Lees meer...