‘Squid Game’: Netflix deelt eerste teaser van tweede seizoen

Het aftellen naar het tweede seizoen van Squid Game is begonnen. Om de spanning daarvoor nog wat verder op te drijven, deelde Netflix zojuist de eerste echte beelden van de reeks. Daarin zien we hoe hoofdrolspeler Lee Jung-jae als Seong Gi-hun aka 456 klaar is om het dodelijke spel opnieuw te spelen.

Het eerste seizoen van Squid Game dateert ondertussen al van meer dan drie jaar geleden, dus we frissen je geheugen nog even op. In de laatste aflevering zagen we hoe Seong Gi-hun (gespeeld door Lee Jung-jae) – met roze haar – besloot om niet op het vliegtuig te stappen naar zijn dochter. Hij was daarentegen van plan om wraak te nemen op de organisatoren van het dodelijk spel dat hij zojuist had gewonnen.

Gi-hun keert terug als speler 456

In de teaser van het tweede seizoen zien we hoe Front Man (Lee Byung-hun) ineens aan de deur verschijnt van Gi-hun, die zijn roze kapsel blijkbaar weer heeft ingeruild. Iets later zie je hoe iedereen zich voorbereidt op een nieuwe versie van Squid Game. Iets later zie je ook hoe hij effectief opnieuw in de slaapzaal is, en ook opnieuw nummer 456 heeft gekregen. Dat deze versie iets minder incidentloos zal verlopen, blijkt ook al snel, want we zien bewakers meermaals hun wapen gebruiken.

Wat er verder zal gebeuren, is nog even afwachten tot de release van dat tweede seizoen op 26 december. De voorbije jaren gingen er wel al heel wat theorieën rond, waarvan de ene al geloofwaardiger zijn dan de andere. Ook maakte Netflix al de namen bekend van een hele reeks nieuwe castleden, waarvan we later ook al een korte video zagen.

Bekijk hier de teaser van het tweede seizoen van Squid Game:

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...